Stoiximan Super League

Στη Μλάντα Μπόλεσλαβ ο Δημούτσος

Μέχρι τον Ιούνιο του 2011 ως δανεικός στη Μλάντα Μπόλεσλαβ παραχωρήθηκε ο Ελίν Δημούτσος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο νεαρός παίκτης, με την έλευση του Φερέιρα πήρε ευκαιρίες όπως και όλοι οι παίκτες του ρόστερ άλλωστε, αλλά ο Πορτογάλος δεν τον συμπεριλαμβάνει στα αρχικά του πλάνα. Ως εκ τούτου, ο δανεισμός του σε μία ομάδα που τον ήθελε, ήταν η καλύτερη λύση για όλους.

Μέχρι τον Ιούνιο του 2011 ως δανεικός στη Μλάντα Μπόλεσλαβ παραχωρήθηκε ο Ελίν Δημούτσος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός παίκτης, με την έλευση του Φερέιρα πήρε ευκαιρίες όπως και όλοι οι παίκτες του ρόστερ άλλωστε, αλλά ο Πορτογάλος δεν τον συμπεριλαμβάνει στα αρχικά του πλάνα.

Ως εκ τούτου, ο δανεισμός του σε μία ομάδα που τον ήθελε, ήταν η καλύτερη λύση για όλους.

Αν και στις ελάχιστες συμμετοχές που είχε με τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής με την Ελπίδων δεν ήταν κακός, ωστόσο η εποχή που δοκιμάστηκε δεν προσφέρονταν για πολλά συμπεράσματα.

Υπενθυμίζεται, πως ο μέσος του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε ακόμη και απέναντι στη Μπαρτσελόνα! Το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που είχε το «τριφύλλι» εκείνη την περίοδο και το γεμάτο ρόστερ των «πράσινων» στη θέση αυτή, ήταν οι λόγοι που πραγματοποιήθηκε κι ο δανεισμός, αφού πολύ δύσκολα ο νεαρός θα έπαιρνε κάποια ευκαιρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την FK Mlada Boleslav για την παραχώρηση του Ελίνι Δημούτσου με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x