Stoiximan Super League

Πλήρωσαν το πειθαρχικό παράπτωμα

Δεν επέτρεψε στους Καρίμ Σολτάνι και Γιώργο Κυριαζή να προπονηθούν ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Ηρακλή αποφάσισε να τιμωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της Πέμπτης. Πρόβλημα προέκυψε με τον Ιάκομπ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις από μυϊκό σπασμό στην μέση, υποβάλλεται σε θεραπεία και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς με Ξάνθη.

Δεν επέτρεψε στους Καρίμ Σολτάνι και Γιώργο Κυριαζή να προπονηθούν ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός του Ηρακλή αποφάσισε να τιμωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Ιάκομπ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις από μυϊκό σπασμό στην μέση, υποβάλλεται σε θεραπεία και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι.

Στο μεταξύ, δηλώσεις για το ματς με τη SKODA Ξάνθη, έκανε ο Γιώργος Παράσχος.
«Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα μας και μία καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό και φορμαρισμένο αντίπαλο. Ήρθε ο καιρός να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα της έδρας, αντιμετωπίζοντας μία δύσκολη ομάδα, την οποία γνωρίζω καλά και η οποία δείχνει σημαντικές δυνατότητες στους αγώνες μακριά από το γήπεδό της. Διατηρώ την πεποίθηση ότι κινούμαστε σταθερά στην οδό της αγωνιστικής βελτίωσης, σε όλα τα επίπεδα και ότι, παιχνίδι με το παιχνίδι, θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί, με όπλο μας το αγωνιστικό πάθος, που βγάζουμε τον τελευταίο καιρό, αλλά και την απαραίτητη αγωνιστική πειθαρχία, που απαιτείται, για να οδηγηθούμε στην κατάκτηση της νίκης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση», τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x