Stoiximan Super League

«Στο επόμενο ΔΣ να είναι και ο ΠΑΟ»

Την ευχή του ο Παναθηναϊκός να δώσει το «παρών» στο επόμενο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από το ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η συνεδρίαση. «Η πρόταση μομφής δεν έγινε δεκτή. Η Λίγκα συνεχίζει ενωμένη. Συνεχίζουμε ήρεμα, έχουμε να πάρουμε πολλές αποφάσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Λίγκας. Πρώτος αποχώρησε ο Δημήτρης Γόντικας. , δήλωσε.

Την ευχή του η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει το «παρών» στο επόμενο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος από το ξενοδοχείο που έγινε η συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

«Η πρόταση μομφής δεν έγινε δεκτή. Η Λίγκα συνεχίζει, ενωμένη, έχει πολλά θέματα. Χρειαζόμαστε ηρεμία για να συνεχίσουμε. Κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσουμε ήρεμα να πάρουμε αποφάσεις, και να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και κατέληξε:

«Άμεσα θα πάρουμε πολλά μέτρα. Ελπίζω στο επόμενο ΔΣ να είναι και ο Παναθηναϊκός. Η λίγκα είναι ενωμένη, συνεχίσουμε όλοι μαζί», κατέληξε κάνοντας ένα "άνοιγμα" προς το "τριφύλλι".

Παραμένει στην προεδρία ο Μαρινάκης
Στον προεδρικό θώκο της Σούπερ Λίγκας θα παραμείνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Η πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έτυχε της ανάλογης στήριξης από τις υπόλοιπες ΠΑΕ με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού τάχθηκαν μόνο δύο ΠΑΕ: αυτή της ΑΕΚ και του Άρη. "Λευκό" ψήφισαν οι: Αστερας Τρίπολης, SKODA Ξάνθη, Λάρισα, Καβάλα, ΠΑΟΚ και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ.

Αντίθετα, υπέρ της παραμονής του Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκαν οι υπόλοιπες ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, δηλαδή οι: Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Εργοτέλης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός και Πανιώνιος.

Αποχώρησαν οι οπαδοί

Χωρίς να συμβεί κανένα παρατράγουδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από το ξενοδοχείο του αεροδρομίου, στο οποίο πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με θέμα της πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του «τριφυλλιού» κατά του προέδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην περιοχή βρίσκονταν αρκετοί αστυνομικοί καθώς υπήρχε φόβος για επεισόδια, από τους οπαδούς, που είχαν οργανώσει ένα συλλαλητήριο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οδήγησε την Λίγκα να πραγματοποιήσει τη συνεδρίαση των μελών της σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο και όχι στα γραφεία της.

Μάλιστα, αρχικά η επιλογή του ξενοδοχείου είχε διατηρηθεί μυστική, αργότερα είχε εκδώσει ανακοίνωση η οποία ανέφερε:

Η ανακοίνωση της Λίγκας:
«Σε συνέχεια συνεργασίας με την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώνεται ότι το τακτικό Δ.Σ. της Super League θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sofitel».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x