Stoiximan Super League

Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (Τελικό)

Όλο και πιο κοντά στο πλέι-οφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου που πέρασε και από την Κέρκυρα σαν αέρας, επικρατώντας των «Φαιάκων» με 1-3. Τα γκολ των Βολιωτών οι Σολάκης (4’ και 23’) και Μπρέσκα (27’). Στο 50’ μείωσε ο Καλαντζής για τους Επτανήσιους. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr:

Όλο και πιο κοντά στο πλέι-οφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου που πέρασε και από την Κέρκυρα σαν αέρας, επικρατώντας των «Φαιάκων» με 1-3. Τα γκολ των Βολιωτών οι Σολάκης (4’ και 23’) και Μπρέσκα (27’). Στο 50’ μείωσε ο Καλαντζής για τους Επτανήσιους.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr:



90'+5 - Λήξη της αναμέτρησης.

90'+4 - Ωραίο σουτ του Καπετάνου, λίγο άουτ.

90' - Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

80' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Έξω ο Μόνχε μέσα ο Ακόστα.

77' - Σέντρα του Κοντοδήμου από αριστερά, παίρνει την κεφαλιά ο Γιάντσης αλλά ο Γιακούποβιτς μπλοκάρει.

73΄ Αλλαγή για την Κέρκυρα ο Τσίγκας στη θέση του Φλαβίνιο

67΄ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου Ο Μαρτίν στη θέση του Σολάκη

61΄Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα εκτέλεση φάουλ από τον Γιάντση η μπάλα φτάνει στην περιοχή και ο Στολτίδης από ευνοϊκή θέση δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

55΄αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Ρόκας στη θέση του Μπρέσκα

54΄Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα για μαρκάρισμα στον Γιάντση

50΄ ΓΚΟΛ για την Κέρκυρα Σέντρα από τον Γκουστάβο κεφαλιά του Καλαντζή και 3-1

46΄ Αλλαγή για την Κέρκυρα Ο Γιάντσης στη θέση του Ρίκκα

46΄ Έναρξη του δευτέρου μέρους

45΄+1 Λήξη του πρώτου μέρους

43΄ Κίτρινη κάρτα στον Γραμμόζη για δυνατό μαρκάρισμα στον Μόνχε

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Κέρκυρα στις στημένες φάσεις

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

27΄ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μπρέσκα μεε σουτ εκτός περιοχής πετυχαίνει το πιο ωραίο γκολ της αναμέτρησης με τον Κωνσταντόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει

23΄ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μόνχε με εξαιρετική πάσα βρίσκει τον Μπρέσκα περνάει παράλληλα στον Σολάκη που δεν δυσκολεύεται να διαμορφώσει το 2-0

20΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Ουμπίντες που δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Κωνσταντόπουλο

Έχει πέσει ο ρυθμός και σε αυτό βοηθάει και ο κακός αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

Πολύ καλός ρυθμός με τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών για τις δυο ομάδες

4΄ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου Εκτέλση κόρνερ από τον Ούμπιντες κεφαλιά του Σολάκη και 1-0

1΄ Έναρξη της αναμέτρησης

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο (73΄Τσίγκας), Ρίκκα (46΄Γιάντσης), Γραμμόζης, Μαζνόφ

Στον πάγκο: Σιαράβας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρής

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας Μητρόπουλος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα (55΄Ρόκας), Μόνχε (80' Ακόστα), Σολάκης (67΄Μαρτίν)

Στον πάγκο: Ρόκα, Νέμεθ, Γκότοβος, Μπερτόλντι



Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη στην Τρίπολη με σκορ 2-0 επί του Αστέρα και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Για την Κέρκυρα, απόντες θα είναι ο Παρασκευαϊδης, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Παρασκευής και ο Ιωάννου που αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους: Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Μαϊστόροβιτς, Χάμπλ, Μακρή, Κωνσταντόπουλο, Ιωάννου Δημήτρη, Καλατζή, Κοντοδήμο, Βενέτη, Φλάβιο, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Γραμμόζη, Γιάντση, Ρίκα, Σιαράβα.

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων ήταν αυτή που προηγήθηκε για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σάκης Τσιώλης παρά την επιτυχημένη πορεία του αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την θέση του πήρε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο νέος τεχνικός θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη και όπως δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6, δεν θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές αλλά θα βαδίσει πάνω στο πλάνο δουλειάς του προκατόχου του. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Αλβάρες και Τομάς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αποτελείται από τους: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ακόστα, Μπερτόλντι, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Μαρτίν, Μόνχε, Νέμεθ, Ροντρίγκεζ, Σανκαρέ, Σέλεσι, Ούμπιντες, Γκότοβο, Ζαραδούκα, Καπετάνο, Μητρόπουλο, Ρόκα, Σολάκη και Ψυχογιό.

Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την πρόκριση, αφού επικράτησε 2-0 στην Κέρκυρα και ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο Πανθεσαλλικό.

Η Κέρκυρα στις εντός έδρας αναμετρήσεις μετράει πέντε νίκες, τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους έχουν τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες.

Στον πρώτο γύρο τη νίκη πανηγύρισαν οι γηπεδούχοι με ένα γκολ του Σολάκη στο 61ο λεπτό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σανκαρέ επτά λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Δείτε το γκολ από τον αγώνα του πρώτου γύρου



Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x