Stoiximan Super League

Live: Ηρακλής-SKODA Ξάνθη 1-1 (Τελικό)

Ο Ηρακλής υποδέχεται την Ξάνθη, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Ο Ηρακλής υποδέχεται την Ξάνθη, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής.

Το ματς βρίσκεται στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+4’ Λήξη της αναμέτρησης

90+3’ ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή! Ύστερα από στημένη φάση για τον Γηραιό, ο Καϊτά πιάνει το σουτ, αλλά η μπάλα φτάνει στον Ντάνι που ήταν μόνος του στη μικρή περιοχή και με ένα ψύχραιμο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

90’ Κίτρινη κάρτα στον Μπόατενγκ για δυνατό μαρκάρισμα στον Επαλέ

85' Κίτρινη κάρτα στον Πόι

84' Σουτ του Καϊτά, ο Γκσπούρνινγκ μπλοκάρει χωρίς δυσκολία

83' Μακρινό σουτ του Γκαρσία απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα άουτ.

81’ Αλλαγή για τον Ηρακλή. Τη θέση του Παπαστεριανού πήρε ο Ρόμπλες.

76’ Καλό σουτ του Μάχοπ, ο Γκσομπούρνινγκ ήταν και πάλι εκεί για να πει «όχι».

75’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Καζάκη ο Σουάνης.

72’ Καλό σουτ του Επαλέ, ο Γκσμπούρνινγκ απέκρουσε την μπάλα.

70' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Κατσαμπή ο Καϊτά

64’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Κατόνγκο ο Κιντάνα.

64’ Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Αραμπατζή ο Μάχοπ.

58’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Αντεφέμι ο Βάλλας.

58’ Κίτρινη κάρτα στον Κωστούλα για διαμαρτυρία.

57’ Κόκκινη κάρτα στον Φλίσκα. Ο παίκτης της Ξάνθης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα στον Γκαρσία στον χώρο του κέντρου. Ίσως να ήταν λίγο αυστηρή η απόφαση του διαιτητή…

52’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Παπαστεριανός "έπιασε" την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Λίμα, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

50’ Καλό σουτ του Φλίσκα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45'+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45+1' Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη.

40’ Η εικόνα του παιχνιδιού δεν έχει αλλάξει ο Ηρακλής πιέζει και η Ξάνθη αμύνεται μαζικά, διατηρώντας το προβάδισμά της.

30’ Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα.

28’ Κίτρινη κάρτα στον Στιούαρτ.

26’ Καλό σουτ από τον Επαλέ, ο Γκσμπούρνινγκ απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

23’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Παπαστεριανό, ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από κόρνερ του Λίμα, αλλά ο Γκσμπούρνινγκ έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

16’ Από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ ο Ηρακλής έχει ανέβει ψηλά και πιέζει τους φιλοξενούμενους προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσια. Μέχρι στιγμή, όμως, η Ξάνθη αμύνεται μαζικά και τον δυσκολεύει να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Γκσμπούρνινγκ.

12’ Διαμαρτύρεται ο Ηρακλής για χέρι του Αντεφέμι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής όμως έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι γιατί πιθανότατα θεώρησε ότι ήταν ακούσιο.

9’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Μάρα πέρασε και τον Γκσπούρνινγκ, αλλά βρέθηκε σε πολύ πλάγια θέση δεξιά και δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ…

3’ ΓΚΟΛ 1-0 για την Ξάνθη. Ο Κομεσίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Καζάκης με κεφαλιά στην αντίθετη γωνία άνοιξε το σκορ με το "καλημέρα".

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής (70' Καϊτά), Χοσέμι, Αραμπατζής (64' Μαχοπ), Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Μάρα, Ζερκά, Επαλέ

Στον πάγκο: Μπαντής, Κανακούδης, Στάμου, Βουτσιάς, Ρόμπλες

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Αντεφέμι (58' Βάλλας), Πίντο, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Πόι, Καζάκης, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κατόνγκο (64' Κιντάνα)

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Σουάνης, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Μαρσελίνιο

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Αργυρός (Αθηνών)
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο».



Από τους 28 βαθμούς η… θέα δεν είναι και τόσο όμορφη. Το μάτι δεν χάνεται στο βάθος του τοπίου, εξαιτίας της ζώνης του υποβιβασμού που δεν απέχει πολύ και στέκεται εμπόδιο. Τόσο ο Ηρακλής όσο και η Ξάνθη, έχοντας συγκομιδή 28 βαθμών δεν έχουν απεμπλακεί από τα σενάρια υποβιβασμού και αμφότερες θέλουν το «τρίποντο» πάση θυσία. Κλισέ τύπου: «Αίμα και άμμος», «θα πέσουν κορμιά» χωράνε για να περιγράψουν το μεταξύ τους ματς.

Αποστολές

Ηρακλής: Στη σκιά του πειθαρχικού παραπτώματος των Σολτάνι και Κυριαζή στη προχθεσινή προπόνηση, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα (25/2) με την SKODA Ξάνθη, στον οποίο θα παραταχθεί με πέντε απόντες.

Ο τεχνικός του Ηρακλή δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους ανέτοιμους Ηλιάδη, Σζοτ και Γιάκομπ με τον τελευταίο να έχει ενοχλήσεις στη μέση και να ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Στον αντίποδα, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Τσίτας, τον οποίο ο Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή. Οι υπόλοιποι 19 είναι οι εξής: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κανακούδης, Λίμα, Αραμπατζής, Χοσέμι, Καϊτά, Παπαστεριανός, Ντάνι, Μάρα, Γκαρσία, Μαχόπ, Ρόμπλες, Βουτσιάς, Στάμου, Ρομάν, Ζερκά, Επαλέ, Τσίτας.

SKODA Ξάνθη: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου επιδόθηκαν σε ασκήσεις στο προπονητήριο της ομάδας, ενώ ο τεχνικός της Ξάνθης έδωσε οδηγίες σε θέματα τακτικής.

Οι 20 «εκλεκτοί» που θα ταξιδέψουν στο Καυτανζόγλειο είναι οι εξής: Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πίντο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Καζάκης, Κομεσίδης, Κωστούλας, Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Σουάνης, Φλίσκας, Καριόκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x