Stoiximan Super League

Ρισκάρει…

Με τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ να πλησιάζει, ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη (17:15, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ΑΕΚ με αρκετά νέα πρόσωπα, με τους οπαδούς της «Ένωσης» να μην…

Με τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ κόντρα στον ΠΑΟΚ να πλησιάζει, ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει διατεθειμένος να ρισκάρει στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη (17:15, Novasports2/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ΑΕΚ με αρκετά νέα πρόσωπα, με τους οπαδούς της «Ένωσης» να μην… συμφωνούν.

Περιθώρια για ήττα δεν υπάρχουν, αφού αν η ΑΕΚ χάσει από τον Εργοτέλη, κινδυνεύει να μείνει εκτός θέσεων πλέι οφ. Από εκεί και πέρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο μεγαλύτερος στόχος που έχει απομείνει στο «Δικέφαλο» είναι το Κύπελλο ΟΠΑΠ, με τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ να είναι σε λίγες ημέρες. Η προοπτική τίτλου μετράει περισσότερο για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση του Δέλλα και Λυμπερόπουλο, τους οποίους θέλει να έχει φρέσκους στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς.

Από εκεί και πέρα, το έργο του Ισπανού στον καταρτισμό της ενδεκάδας γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Σκόκο, Μάκο, αλλά και τους Γιάχιτς, Γκέντσογλου. Στο 4-2-3-1 που σχεδιάζει να παρατάξει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ο Σάχα θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα ο βασικός πορτιέρο, με τους Γεωργέα, Μανωλά, Νασούτι και Λαγό αμυντική τετράδα μπροστά του. Αμυντικά χαφ θα παραταχθούν οι Μίτσελ και Ματέος, ενώ τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο θα είναι οι Μπερνς, Λεονάρντο και Γκερέιρο.

Σε αυτόν τον σχηματισμό είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μία-δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής, με τον Καφέ να τοποθετείται ως τρίτος κεντρικός χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μπαχά ως επιθετική «αιχμή» αντί του Ίσμαελ Μπλάνκο.

Συνεχίζει το σκάουτινγκ ο Γκρέταρσον

Τους αγώνες Σεβίλλη Β’-Σαν Ρόκε και Μπέτις-Αλμπαθέτε αναμένεται να παρακολουθήσει σήμερα ο Άρναρ Γκρέταρσον για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» τσεκάρει παίκτες για το καλοκαίρι, αφού με την δεδομένη σφιχτή οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί την επόμενη χρονιά απαιτείται προγραμματισμός. Βασικότεροι στόχοι του Ισλανδού είναι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι ή έχουν χαμηλό κόστος απόκτησης.

Από την Ελλάδα, βέβαια, οι στόχοι είναι γνωστοί. Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός), Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης), Δημήτρης Σιόβας (Πανιώνιος) και Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ) είναι πιο ψηλά στη λίστα του Χιμένεθ, αν και οι περιπτώσεις τους …κοστίζουν αφού δεν είναι ελεύθεροι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x