Stoiximan Super League

Άσπρη βούλα, άσπρη μέρα!

Ζωντανός από τα έντεκα βήματα έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε του Πανσερραϊκού 1-0. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν το δικό τους πέναλτι με τον Ροτζέριο, ο Αναστασόπουλος ήρθε από τον «πάγο» και σταμάτησε εκείνο του Λεοζίνιο και η ομάδα του Δερμιτζάκη είδε «φως στο τούνελ» των επτά αγώνων χωρίς νίκη. Μεγάλο τρίποντο για τους φιλοξενούμενους που είναι ένα βαθμό πίσω από τον Πανιώνιο και βλέπουν με άλλο μάτι την υπόθεση «παραμονή».

Ζωντανός από τα έντεκα βήματα έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε του Πανσερραϊκού 1-0. Οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν το δικό τους πέναλτι με τον Ροτζέριο, ο Αναστασόπουλος ήρθε από τον «πάγο» και σταμάτησε εκείνο του Λεοζίνιο και η ομάδα του Δερμιτζάκη είδε «φως στο τούνελ» των επτά αγώνων χωρίς νίκη.

Μεγάλο τρίποντο για τους φιλοξενούμενους που είναι ένα βαθμό πίσω από τον Πανιώνιο και βλέπουν με άλλο μάτι την υπόθεση «παραμονή».

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και το μέλλον του στην πρώτη κατηγορία είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.



Ζητούμενο για τον Αστέρα ήταν το γκολ. Οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να σκοράρουν όμως αυτό σταμάτησε στις Σέρρες. Η ομάδα του Παύλος Δερμιτζάκη, ο οποίος άφησε τον Ματίας Ντεγκρά στον πάγκο και έβαλε τον έμπειρο Νίκο Αναστασόπουλο, παρατάχθηκε πολύ καλή και με διάθεση να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φτάσει στο γκολ. Αυτό έγινε με το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρτολίνι και μετέτρεψε σε γκολ ο Ροτζέριο.

Ο Βραζιλιάνος σε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που έκανε μέχρι σήμερα δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες, όμως πρώτα ο Αρσενίεβιτς σημάδεψε στο οριζόντιο δοκάρι, και στη συνέχεια ο Καρέρα πλάσασε, όμως ο Φερνάντεζ έδιωξε σε κόρνερ. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Πανσερραϊκού δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Αναστασόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να εντείνουν τις προσπάθειές τους να φτάσουν στην ισοφάριση. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο και έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Τα τελευταία λεπτά οι Σερραίοι πίεσαν ασφυκτικά τον Αστέρα, κλείνοντάς τον στα καρέ του, όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο γκολ. Στο 74’ ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Σουμπίνιο από τον Καρέρα. Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να υπάρχει. Την άσπρη βούλα ανέλαβε να εκτελέσει ο Λεοζίνιο και ο Αναστασόπουλος είπε ένα περίτρανο «όχι» στον Βραζιλιάνο.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Αστέρα να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν την νίκη. Εξαιρετικός ο Ροτζέριο, ο οποίος με τις κάθετες πάσες του δημιουργούσε προβλήματα και φυσικά ο Νίκος Αναστασόπουλος, ο οποίος ίσως και να άργησε πολύ να επιστρέψει στην βασική ενδεκάδα. Απο τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Λεοζίνιο και ο Μπέλιτς.

Το φιλμ της αναμέτρησης



Πανσερραϊκός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης (53' Σουμπίνιο), Παπάζογλου, Κις (70' Τριανταφύλλου), Μαγουενέ (61' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Λεοζίνιο, Πάρκερ

Στον πάγκο οι: Ράντναμ, Κέρλα, Σίντιτς, Κάστρο

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα (88' Τσαμπούρης), Ροτζέριο (74' Κερ), Αρσενίεβιτς (64' Ουντότζι), Παπάζογλου

Στον πάγκο οι: Ντεγκρά, Φορτούνης, Φρανκού, Ορόθκο

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)





Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x