Γ' Εθνική

Αεράτη η Επανομή

Η Αναγέννηση Επανομής ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 24ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Football League 2 αφού μετά τη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Νίκης Βόλου και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες Καλλονής (ήττα 1-0 από τον Αετό Σκύδρας) και Φωκικού (0-0 με το Ναυπακτικό Αστέρα) παρέμεινε στην κορυφή αυξάνοντας τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς. Στον πρώτο όμιλο ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε 1-0 την Κόρινθο και επέτρεψε στον Πλατανιά να πατήσει στην κορυφή παρά την ισοπαλία με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Η Αναγέννηση Επανομής ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 24ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο της Football League 2 αφού μετά τη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Νίκης Βόλου και εκμεταλλευόμενη τις γκέλες Καλλονής (ήττα 1-0 από τον Αετό Σκύδρας) και Φωκικού (0-0 με το Ναυπακτικό Αστέρα) παρέμεινε στην κορυφή αυξάνοντας τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς.

Στον πρώτο όμιλο ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε 1-0 την Κόρινθο και επέτρεψε στον Πλατανιά να πατήσει στην κορυφή παρά την ισοπαλία με τον Βύζαντα Μεγάρων.

1ος όμιλος

Το αήττητο στην έδρα του διατήρησε ο Ηρακλής Ψαχνών για μια ακόμα αγωνιστική αφού νίκησε την πρωτοπόρο Κόρινθο με σκορ 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 55ο λεπτό ο Σέγκος. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά από την κορυφή στους δυο βαθμούς και μπήκαν και πάλι δυναμικά στην διεκδίκηση της ανόδου.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Κορίνθου και έμεινε στο 1-1 με τον Βύζαντα Μεγάρων χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί μόνος του στην κορυφή.

Η Ρόδος νίκησε εκτός έδρας τον Ασπρόπυργο με γκολ του Μανίκα στο 34ο λεπτό και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από τους πρωτοπόρους στον έναν βαθμό.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου

Κυριακή 27/02 (15:00)

Ασπρόπυργος – Ρόδος 0-1
(31΄ Μανίκας)

Ηρακλής Ψαχνών – Κόρινθος 1-0
(55΄Σέγκος)

Πλατανιάς – Βύζας Μεγάρων 1-1
(22΄ Μιρτσέτα, 79΄Στρατάκης))

Αίας Σαλαμίνας – Παναχαϊκή 1-3
(66΄Καραχάλιος-14΄,38΄Ακπαρίδης, 63΄Δαμιανίδης)

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Ρουφ 1-0
(9΄Σιώκος)

Απόλλων Σμύρνης -ΑΟ Χανιά 2-0
(11΄ , 54΄Βέρμπης)

Οι αγώνες Ολυμπιακός Χερσονήσου-Κεραυνός Κερατέας και Αγία Παρασκευή-Πανηλειακός δεν θα διεξαχθούν μετά την αποβολή των ΤΑΠ Κεραυνός Κερατέας και ΠΑΕ Αγία Παρασκευή από το Πρωτάθλημα.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

2ος όμιλος

Η Αναγέννηση Επανομής νίκησε με σκορ 2-1 τη Νίκη Βόλου στον σημαντικότερο αγώνα και κατάφερε να αποσπαστεί τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες της. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Καλλονής από τον Αετό Σκύδρας με 1-0 και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για να πάρει την απευθείας άνοδο.

Ο Φωκικός για μια ακόμα αγωνιστική δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη μένοντας στο 0-0 με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και πλέον έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Κυριακή 27/02 (15:00)

Ναυπακτιακός Αστέρας – Φωκικός 0-0

Αετός Σκύδρας – Καλλονή 1-0

Μακεδονικός – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1
(54΄Μπούρμπος)

Εορδαϊκός – Ζάκυνθος 1-0
(75΄ Άγγος πεν.)

Οδυσσέας Αναγέννησης – Δόξα Κρανούλας 0-0

Αναγέννηση Επανομής – Νίκη Βόλου 2-1
(55΄Δερμιτζόγλου πεν.)

Κοζάνη – Τύρναβος 0-1
(45΄Γεωργαντζιάς)

Δευτέρα 28/03 (15:00)

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x