Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά»

Αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που έκανε στο παρκέ του κλειστού της Γλυφάδας ο ΠΑΟΚ, ήταν η νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Ίκαρου, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί ανταπεξήλθαν παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο σύλλογο. Προβληματισμένος από την πλευρά του ο κόουτς των νεοφώτιστων, Άρης Λυκογιάννης, αφού αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του.

Αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που έκανε στο παρκέ του κλειστού της Γλυφάδας ο ΠΑΟΚ, ήταν η νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Ίκαρου, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί ανταπεξήλθαν παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο σύλλογο.

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, παρά τις αρνητικές καταστάσεις που βιώνουμε. Έπαιξαν καλά και όσο περνούσε ο χρόνος μέσα στο παιχνίδι γίνονταν και πιο δυνατοί. Έτσι, το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά», είπε ο προπονητής των φιλοξενούμενων και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι ο Ίκαρος προερχόταν από αρνητικά αποτελέσματα και αυτό μπορεί από την μία πλευρά να είναι αρνητικό για την ψυχολογία της ομάδας, από την άλλη, όμως, μπορεί και να την πεισμώσει περισσότερο. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι εμείς έχουμε αποδυναμωθεί είχε ως αποτέλεσμα να μην κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Όμως, μέσα στο παιχνίδι συνεχώς βελτιώναμε τις αδυναμίες μας, τα ελεύθερα σουτ μπήκαν, η άμυνά μας, μας έδινε κουράγιο για την επόμενη φάση και κάπως έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Προβληματισμένος από την πλευρά του ο κόουτς των νεοφώτιστων, Άρης Λυκογιάννης, αφού αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του.

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς για πέμπτη σερί φορά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε δύο καλές περιόδους, την πρώτη και την τρίτη και δύο μέτριες, τη δεύτερη και την τέταρτη.

Είχαμε πει ότι έπρεπε να πιέσουμε στην άμυνα και το κάναμε. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και ίσως αυτό να μας επέφερε κούραση και φθορά στα φάουλ. Αν δει κανείς τα φάουλ είναι σχεδόν τα διπλάσια, χρεωθήκαμε με 23 έναντι 13. Στο σημείο που το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, ο ΠΑΟΚ έβαλε κάποια σουτ ψυχολογίας, διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση στον χρόνο που απέμενε και πήρε τη νίκη. Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθειά μας στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x