Επικαιρότητα

Ο «Κυνόδοντας» πήρε το Όσκαρ! (photos)

Και όμως, ότι και να λένε όλοι, το Reuters, ξέρει την αλήθεια! Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, ο Κυνόδοντας πήρε το βραβείο της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας από την ακαδημία. Μάλιστα, γίνεται εκτενής αναφορά για την υπόθεση της ταινίας. Οι φωτογραφίες θα πείσουν και τον τελευταίο… Θωμά!

Και όμως, ότι και να λένε όλοι, το Reuters, ξέρει την αλήθεια!

Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, ο Κυνόδοντας πήρε το βραβείο της καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας από την ακαδημία.

Μάλιστα, γίνεται εκτενής αναφορά για την υπόθεση της ταινίας.

Οι φωτογραφίες θα πείσουν και τον τελευταίο… Θωμά!

Μετά το λάθος του διεθνούς πρακτορείου αφού όλο και κάποιος Χριστιανός τους ενημέρωσε πως τελικά οι Δανοί μετά τη… φέτα, μας έκλεψαν και το Όσκαρ, ανασκεύασαν την είδηση. Πάλι όμως είχαν λάθος!

Ενώ γράφουν πως οι Δανοί πήραν το βραβείο καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας στο Kodak Theater, έχουν στην φωτογραφία των νικητών τον Γιώργο Λάνθιμο με τις δύο συνοδούς του!

Παρόλα τα λάθη του Reuters, στο Yahoo δεν βάζουν μυαλό! Εκεί έχουν αντιγράψει την είδηση από το διεθνές πρακτορείο μέσω των ειδικών συνεργασιών που κάνουν και εξακολουθούν να δείχνουν ως νικητές τον Λάνθιμο και τον «Κυνόδοντα».

Ένας άνθρωπος που να είδε αυτή τη ρημάδα την τελετή και να δουλεύει εκεί μέσα, δεν υπάρχει ρε παιδιά; Επίσης, αυτοί του Reuters δεν μπορούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους ότι έκαναν ένα μικρό λαθάκι. Μικρό αλλά καλό, βέβαια…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x