Αγγλία

Έξαλλος ο Φέργκιουσον!

Ποιος είδε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και δεν τον φοβήθηκε… Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ζόρι συγκρατούσε τα νεύρα του στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της ήττας (2-1) της ομάδας του από την Τσέλσι, καθώς, όπως είπε, η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα! «Τρία χρόνια το… ίδιο βιολί στο Λονδίνο», τόνισε χαρακτηριστικά!

Ποιος είδε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και δεν τον φοβήθηκε…

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ζόρι συγκρατούσε τα νεύρα του στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της ήττας (2-1) της ομάδας του από την Τσέλσι, καθώς, όπως είπε, η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα!

«Τρία χρόνια το… ίδιο βιολί στο Λονδίνο», τόνισε χαρακτηριστικά!

Τα σφυρίγματα του ρέφερι της αναμέτρησης προκάλεσαν την οργή του Σκωτσέζου προπονητή, o οποίος είπε: «Με συγχωρείται, αλλά το πέναλτι ήταν πολύ αυστηρό! Παίξαμε πολύ καλά και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Τρία χρόνια τώρα, στο ίδιο γήπεδο, γίνεται το ίδιο πράγμα! Η διαιτησία διαμορφώνει το αποτέλεσμα»!

Στη συνέχεια, ο Νταβίντ Λουίζ έγινε αποδέκτης των… πυρών του: «Έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Ερνάντες, πριν πάρει την κίτρινη κάρτα και έκανε το ίδιο στον Ρούνεϊ, λίγα λεπτά πριν το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Τσέλσι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνέχισε να βρίσκεται στο γήπεδο αυτός ο ποδοσφαιριστής! Οι ποδοσφαιριστές μου αγωνίστηκαν πολύ καλά, είδαν τον διαιτητή να ''σφυρίζει'' συνέχεια εις βάρος τους και δεν το άξιζαν αυτό. Εννοείται, ότι η Τσέλσι δεν είναι εκτός της κούρσας του τίτλου, αν συνεχίσει να παίρνει τέτοια σφυρίγματα»!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x