Επικαιρότητα

Ραντεβού σε αναζήτηση επαφής

Διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 11 Μαρτίου.

Διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 11 Μαρτίου.

Στο 6,6% ανήλθε η ύφεση της ελληνικής οικονομίας το τέταρτο τρίμηνο του 2010, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εurostat. Νέα αρνητικά μηνύματα για την ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Πλησιάζει τις 700.000 ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ, με αύξηση 5,5% τον Ιανουάριο.

Προβληματισμός στην Αθήνα για την κλιμακούμενη ένταση στη Λιβύη. Έκτακτη σύσκεψη το μεσημέρι του Γιώργου Παπανδρέου με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών. Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις τεράστιες προκλήσεις για το πιθανό μεταναστευτικό κύμα, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Δρούτσας.

Η Συμμαχία δεν έχει πρόθεση επέμβασης στην κρίση στη Λιβύη, αλλά προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ. Έρευνα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι, προανήγγειλε ο Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης.

Για υποκινούμενο και μεθοδευμένο σχέδιο, έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την συγκέντρωση πολιτών το απόγευμα έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Χωρίς αποτέλεσμα η τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας για το θέμα των απολύσεων στην Cosmote. 24ωρη απεργία αύριο της ΟΜΕ-ΟΤΕ που απειλεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων την επόμενη εβδομάδα.

Χωρίς αποτέλεσμα ακόμα οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών του μακελειού στου Ρέντη με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς και τους δύο τραυματίες. Εκατοντάδες πολίτες πέρασαν και σήμερα από το σημείο του αιματηρού περιστατικού ενώ μέσα σε κλίμα οδύνης έγιναν οι κηδείες των δύο θυμάτων σε Περιστέρι και Τρίκαλα.

Την παράταση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης έως τις 31 Μαρτίου για κατόχους βιβλιαρίων με ισχύ έως το τέλος Φεβρουαρίου ανακοίνωσε το ΙΚΑ, λόγω της αυξημένης προσέλευσης ασφαλισμένων στα τμήματα Μητρώων του Ιδρύματος.

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι- βορειοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x