Euroleague

Ίβκοβιτς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, ήταν ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ. «Τους ξέρουμε και μας ξέρουν απ΄ έξω», σχολίασε ο Ράσο Νεστέροβιτς για τη Σιένα, επικείμενο αντίπαλο των Πειραιωτών στα προημιτελικά της Euroleague. Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των γηπεδούχων ο Ηλίας Ζούρος που, όπως δήλωσε, ελπίζει να έχει σύντομα νέα και για την Εθνική.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα του αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ.

«Θέλω για μια ακόμη φορά να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου και στον κόσμο για την επιτυχία της πρόκρισης στα προημιτελικά. Δείξαμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια τον τελευταίο μήνα, ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και όταν χρειάζεται ανεβάζει τις στροφές, όπως έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τα παιχνίδια με τη Σιένα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος», είπε ο «Ντούντα» και πρόσθεσε για την παρουσία των φιλάθλων:

«Ο κόσμος σήμερα χειροκρότησε την ομάδα για την προσπάθεια της και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Περιμένουμε ακόμη περισσότερους τώρα που θα παίξουμε στα πλέι-οφ».

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο κορυφαίος της αναμέτρηση Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος μίλησε και για τη Σιένα, προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «8».

«Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε στην άμυνα κι όλα έγιναν πιο εύκολα. Νομίζω ότι ευχαριστήσαμε και τον κόσμο», είπε ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» και συμπλήρωσε για τα παιχνίδια με τη Σιένα:

«Τους ξέρουμε και μας ξέρουν απ΄ έξω. Δεν υπάρχουν μυστικά. Εμείς ίσως ήμαστε πιο ξεκούραστοι, ενώ έχουμε και δυο βδομάδες να προετοιμαστούμε ειδικά για το παιχνίδι αυτό».

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των γηπεδούχων ο Ηλίας Ζούρος που, όπως δήλωσε, ελπίζει να έχει σύντομα νέα και για την Εθνική.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που είναι ομάδα πάνω απ΄ όλα και συνέχεια βελτιώνεται. ΄Ηταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Σαν Έλληνας εύχομαι να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, πρώτα να κερδίσει τη Σιένα για να πάει στο φάιναλ-φορ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για το χειροκρότημά του. Περίμενα σήμερα να παίξουμε λίγο καλύτερα γιατί είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ίσως να φταίει ότι το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Εμείς χρησιμοποιήσαμε πρώτη φορά ζώνη που θα μας χρησιμεύσει στη συνέχεια. Εγώ ήρθα αργά στην ομάδα. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, κερδίσαμε τη Φενέρ, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τη Βαλένθια. Εγώ στην αρχή δεν ήξερα καλά-καλά τα ονόματα των παικτών», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε για τα σενάρια που τον θέλουν ως τον πιθανότερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ:

«Για την Εθνική ομάδα δεν έχω να σας πω κάτι. Σύντομα όμως ελπίζω να έχω κάτι να σας πω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x