Gossip

Γνωρίστε τη σειρά που σαρώνει: “The Vampire Diaries”

Μπορεί το “Twilight” να έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει η «φρενίτιδα» με τους βρικόλακες, αλλά η δική μας πρόταση δεν έχει καμία σχέση με το «γλυκανάλατο» Twilight. Εκεί οι βρικόλακες αγαπάνε τους ανθρώπους, δεν τους πίνουν το αίμα και … λάμπουν στον ήλιο. Στο “Vampire Diaries” όμως οι βρικόλακες διψάνε για αίμα, σκοτώνουν ανθρώπους και δεν περπατάνε στον ήλιο εκτός κι αν έχουν ένα μαγικό δαχτυλίδι! Της Ευγενίας Κουντούρη

Μπορεί το “Twilight” να έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει η «φρενίτιδα» με τους βρικόλακες, αλλά η δική μας πρόταση δεν έχει καμία σχέση με το «γλυκανάλατο» Twilight.

Εκεί οι βρικόλακες αγαπάνε τους ανθρώπους, δεν τους πίνουν το αίμα και … λάμπουν στον ήλιο. Στο “Vampire Diaries” όμως οι βρικόλακες διψάνε για αίμα, σκοτώνουν ανθρώπους και δεν περπατάνε στον ήλιο εκτός κι αν έχουν ένα μαγικό δαχτυλίδι!

Της Ευγενίας Κουντούρη

Με λίγα λόγια εάν σας αρέσει το σασπένς και δεν φοβάστε το «αίμα» τότε προμηθευτείτε με τα DVD της σειράς, που είναι (δικαιολογημένα) εκείνη με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα του τηλεοπτικού καναλιού “CW Network”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο γνωστός μας από το «Lost» Ian Somerhalder, η πανέμορφη Nina Dobrev και ο Paul Wesley.

Το βέβαιο είναι πως το “The Vampire Diaries” θα σας συναρπάσει. Γρήγορη πλοκή και στιγμές που σοκάρουν θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Και αν θελήσετε να γνωρίσετε τους γοητευτικούς αλλά και αιμοδιψείς βρικόλακες από κοντά, δεν χρειάζεται να πάτε μέχρι την Αμερική και την Ατλάντα, όπου γυρίζεται το σήριαλ. Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο όταν και θα έρθουν στην Βαρκελώνη. Ταξιδέψτε μέχρι την Ισπανία και προσοχή στους… λαιμούς σας.



Πληροφορίες για το event της Ισπανίας θα βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x