Αγγλία

Παίξε κι εσύ… Cole Of Duty!

Αν θες έστω και για μία στιγμή να μπεις στην ψυχοσύνθεση του Άσλεϊ Κόουλ, τώρα μπορείς, με ένα κλικ!

Αν θες έστω και για μία στιγμή να μπεις στην ψυχοσύνθεση του Άσλεϊ Κόουλ, τώρα μπορείς, με ένα κλικ!

Κάτι απίστευτοι τύποι, εμπνευσμένοι από το γεγονός που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αγγλικών ταμπλόιντ πριν από λίγες ημέρες και είχε να κάνει με το ότι ο αμυντικός της Τσέλσι πυροβόλησε έναν ανυποψίαστο νεαρό φοιτητή, δημιούργησαν ένα video game που με… λίγη παραπάνω φαντασία έχει αρκετές ομοιότητες με το γνωστό σε όλους Call Of Duty!

Στο παιχνίδι αναλαμβάνεις τον ρόλο του έμπειρου αμυντικού των «μπλε», ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του (χωρισμοί, τραυματισμοί, ατυχήματα με αεροβόλα κτλ) και προσπαθείς με όπλο να πετύχεις τους «στόχους» που εμφανίζονται.

Βέβαια, ο χαβαλές έχει να κάνει με το ότι οι στόχοι είναι άνθρωποι από το περιβάλλον του Κόουλ. Από την οθόνη σας παρελαύνουν και τους παίρνουν τα σκάγια η πρώην γυναίκα του, Σέριλ Κόουλ, παίκτες της «μισητής» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ρούνεϊ, Νέβιλ, Φέρντιναντ) και της Άρσεναλ (Αλμούνια, Φάμπρεγκας) ένα αεροπλάνο της Τσέλσι και ο άτυχος φοιτητής που εσχάτως… την «έφαγε μπαμπέσικα» και στην πραγματικότητα από το αεροβόλο του Κόουλ.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x