Ιταλία

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Μότζι

Τον πρώτο του αγώνα ύστερα από πέντε χρόνια τιμωρίας, θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου του Τορίνου ο Λουτσιάνο Μότζι. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για το σκάνδαλο Calciopoli και το τελευταίο ματς που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν στις 7 Μαρτίου το 2006, με τους «μπιανκονέρι» να αντιμετωπίζουν την Παλέρμο.

Τον πρώτο του αγώνα ύστερα από πέντε χρόνια τιμωρίας, θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου του Τορίνου ο Λουτσιάνο Μότζι.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για το σκάνδαλο Calciopoli και το τελευταίο ματς που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν στις 7 Μαρτίου το 2006, με τους «μπιανκονέρι» να αντιμετωπίζουν την Παλέρμο.

Ο Ιταλός πρώην παράγοντας της «Γηραιάς Κυρίας» τόνισε σε τηλεοπτική εκπομπή πως έχει αγοράσει εισιτήριο για το ντέρμπι Γιουβέντους-Μίλαν, με αποτέλεσμα να απαντήσει ο Λουίτζι Ντελ Νέρι: «Δεν μας απασχολεί το ποιος θα είναι στις εξέδρες. Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x