Γερμανία

«Δεν είναι ο… άστοχος δίδυμος αδερφός του Γκέκα»

Επτά ματς και συνολικά 633 λεπτά χωρίς γκολ στην Bundesliga έχει συμπληρώσει η Άιντραχτ και ο Φάνης Γκέκας, που στον πρώτο γύρο είχε πετύχει 14 γκολ, έχει «σιγήσει». Πάντως ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μίχαελ Σκίμπε. Ερωτηθείς από την «Bild» αν μετά τις γιορτές στη Φρανκφούρτη εμφανίστηκε ο… άστοχος δίδυμος αδερφός του Έλληνα στράικερ, ο Γερμανός τεχνικός υπερασπίστηκε τον παίκτη του

Επτά ματς και συνολικά 633 λεπτά χωρίς γκολ στην Bundesliga έχει συμπληρώσει η Άιντραχτ και ο Φάνης Γκέκας, που στον πρώτο γύρο είχε πετύχει 14 γκολ, έχει «σιγήσει». Πάντως ο 30χρονος επιθετικός δεν έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Μίχαελ Σκίμπε. Ερωτηθείς από την «Bild» αν μετά τις γιορτές στη Φρανκφούρτη εμφανίστηκε ο… άστοχος δίδυμος αδερφός του Έλληνα στράικερ, ο Γερμανός τεχνικός υπερασπίστηκε τον παίκτη του.

«Όχι, αυτός είναι ο πραγματικός Φάνης. Ακόμη και ο Ρούντι Φέλερ, ο Γκερντ Μίλερ και ο Γιούργκεν Κλίνσμαν είχαν δύσκολες περιόδους. Ο Γκέκας κάνει αυτό που πρέπει στο γήπεδο, αλλά το πρόβλημα είναι πως τώρα τα δοκάρια ή οι αντίπαλοι τερματοφύλακες σταματούν την μπάλα, ενώ στον πρώτο γύρο όλα έμπαιναν μέσα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x