Stoiximan Super League

Τρίτος, έτσι… Βολικά!

Άνετα κι ωραία, με ευρωπαϊκό αέρα ομάδας που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ακόμη ένα τρίποντο στη φετινή «κούρσα», επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στα ταλαιπωρημένα και απελπισμένα «λιοντάρια», τα οποία δείχνουν συμβιβασμένα με την ιδέα του υποβιβασμού, και με το τρίποντο πέρασαν, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πάνω από την ΑΕΚ. Δείτε τα γκολ.

Άνετα κι ωραία, με ευρωπαϊκό αέρα ομάδας που ξέρει τι θέλει αλλά και πώς να το πάρει, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ακόμη ένα τρίποντο στη φετινή «κούρσα», επικρατώντας 3-0 του Πανσερραϊκού για την 25η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στα ταλαιπωρημένα και απελπισμένα «λιοντάρια», τα οποία δείχνουν συμβιβασμένα με την ιδέα του υποβιβασμού, και με τη νίκη πέρασαν, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση του πίνακα, πάνω από την ΑΕΚ.

Πρώτο γκολ για τον Νέμεθ με την «ερυθρόλευκη» του Βόλου στο 15’. Ακολούθησαν ο –για ακόμη ένα ματς σούπερ- δραστήριος Μπρέσκα στο 42’ και ο Τομάς στο 85’, ο οποίος έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα.



Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν οίκτο στον Πανσερραϊκό. Μπήκαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο με διάθεση να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Με το… καλημέρα το ματς είχε μετατραπεί σε επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων. Έπειτα από ένα πεντάλεπτο φωτιά, κατά το οποίο το γκολ «μύριζε» έντονα, ο Νέμεθ στο 15’ επωφελήθηκε από την κόντρα στο σουτ του Μάρτιν μέσα στην περιοχή και με ένα τεχνικό σουτ με το «εξωτερικό» στην αντίθετη γωνία άνοιξε το σκορ.

Ακολούθησε ένα μικρό διάστημα κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν απαντήσεις, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Γιακούποβιτς ήταν πάντα σε ετοιμότητα και τη στιγμή που χρειάστηκε περισσότερο απ ‘όλες, δήλωσε «παρών». Ο Μπέλιτς στο 24’ δοκίμασε να παραβιάσει την εστία του με απευθείας φάουλ από αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» αλλοίωσε την πορεία της μπάλας η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μπρέσκα έκανε πάρτι από δεξιά καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και ταλαιπώρησε την άμυνα των «λιονταριών». Αυτή του η διάθεση να «τρέξει» τους αντίπαλους αποζημιώθηκε με μία ασίστ του Καπετάνου, την οποία με ψύχραιμο πλασέ την αξιοποίησε στο έπακρο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 42’.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε δυνατές συγκινήσεις καθώς, συγκριτικά με το πρώτο μέρος, δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι γνώριζαν πως το «τρίποντο» το είχαν ήδη στο τσεπάκι, έδωσαν χώρο στον Πανσερραϊκό, ο οποίος όμως ήταν ανίκανος να τον αξιοποιήσει.

Οι πολλές αλλαγές και διακοπές στο παιχνίδι χάλασαν το ρυθμό του. Έτσι, όταν οι γηπεδούχοι βαρέθηκαν να περιμένουν και ανέβηκαν πιο ψηλά για να κυκλοφορήσουν το τόπι, πέτυχαν και το τρίτο τους τέρμα, χωρίς καν να ιδρώσουν!

Η μπάλα έπειτα από το κόρνερ του Μπρέσκα και την αδυναμία της άμυνας των «λιονταριών» να την διώξουν, έφτασε στα πόδια του Τομάς, ο οποίος εξ’ επαφής την έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα



Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Καπετάνος, Μπρέσκα, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μαρτιν, Ρόκας (68' Ακόστα), Ζέλεσι, Νέμεθ, Σολάκης (54' Τόμας)

Στον πάγκο: Ρόκα, Ροντρίγκες, Μπερτόλντι, Ψυχογιός, Γκότοβος

Πανσερραϊκός (Μομτσίλο Βούκοτιτς): Φερνάντες, Μπέλιτς, Κις, Ντάλε, Παπάζογλου, Πάρκερ, Ανάκογλου, Τριανταφύλλου, Σίντιτς, Κέρλα, Κάστρο (46' Ντιόγκο)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κοντός, Μαρκοβιτς, Βοσκόπουλος, Μουσικάκης, Γιαννόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x