Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 (Τελικό)

Την ώρα που οι άλλοι σκέφτονται τα play-off, ο Ολυμπιακός κοιτά πόσα ρεκόρ μπορεί να σπάσει. Με ένα εκρηκτικό 20λεπτο στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του Εργοτέλη στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Καραϊσκάκη, έκαναν το «12 στο 12» στο φαληρικό γήπεδο και οδεύουν ολοταχώς στο να τελειώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μόνο με νίκες στην έδρα τους! To live του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Την ώρα που οι άλλοι σκέφτονται τα play-off, ο Ολυμπιακός κοιτά πόσα ρεκόρ μπορεί να σπάσει. Με ένα εκρηκτικό 20λεπτο στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 του Εργοτέλη στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Καραϊσκάκη, έκαναν το «12 στο 12» στο φαληρικό γήπεδο και οδεύουν ολοταχώς στο να τελειώσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μόνο με νίκες στην έδρα τους!

To live του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90'+2': Λήξη του αγώνα

90'+1': Ο Μιραλάς βγαίνει από δεξιά, πιάνει ένα συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το απέναντι δοκάρι!

90': Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87': Ο Φραγκουλάκης βρίσκει χώρο και πιάνει ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πάρντο.

82' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Φετφατζίδης αντικαθιστά τον Ζαϊρί.

Δείτε το δεύτερο και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού



80' - Κίτρινη κάρτα για τον Εργοτέλη: Την είδε ο Φραγκουλάκης για δυνατό μαρκάρισμα.

79' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Μοϊσές περνάει στη θέση του Α. Παπαδόπουλου.

71’ Ο Ρόμενταλ σπαταλά ακόμα μια ευκαιρία. Η μπάλα του στρώθηκε ιδανικά στο σημείο του πέναλτι, όμως αυτός με το κακό του πόδι το αριστερό, σούταρε απογοητευτικά άουτ.

68’ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Εργοτέλης. Ο Σαρρής περνάει στην θέση του Τζούνιορ.

65’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 3-0! Ο Μοντέστο τροφοδοτεί τον Μιραλάς στην πλάτη της άμυνας, πλασάρει ιδανικά ο Βέλγος και προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

63' Διπλή αλλαγή για τον Εργοτέλη. Οι Ρουμπάκης και Μπούντιμιρ πέρασαν στις θέσεις των Λεάλ και Ρομάνο, αντίστοιχα.

62’ Χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Λάθος στην άμυνα του Εργοτέλη, κλέβει και βγαίνει φάτσα με το τέρμα ο Ρόμενταλ αλλά σουτάρει άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

58’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 2-0! Ο Ιμπαγάσα βρίσκει με κάθετη τον Πάντελιτς στα όρια της περιοχής, δεν διστάζει ο Σέρβος και με ένα εξαιρετικό συρτό σουτ νικάει τον Δασκαλάκη.

55’ Πιέζει και για δεύτερο γκολ ο Ολυμπιακός- πίσω από τη σέντρα όλος ο Εργοτέλης στα τελευταία λεπτά.

52’ Ο Αλεξόπουλος βλέπει την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Πάντελιτς.

47’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Κόρνερ με τον Ζαϊρί, δεν απομακρύνουν οι αμυντικοί του Εργοτέλη, πιάνει ένα γυριστό σουτ ο Μέλμπεργκ, στην πορεία της μπάλας μπαίνει ο Μοντέστο και αυτή καταλήγει στα δίχτυα.

46’ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα πέρασε στην θέση του Ντουντού.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

45’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Φάση διαρκείας στα καρέ του Εργοτέλη, ο Χολέμπας σουτάρει με δύναμη με το δεξί, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Μέλμπεργκ ο οποίος -από το ύψος της περιοχής- πιάνει ένα απίστευτο βολέ που περνάει λίγο πάνω από την εστία.

40’ Επαφή Φραγκουλάκη-Μιραλάς στην περιοχή του Εργοτέλη, στο έδαφος ο Βέλγος, «παίζετε» λέει ο διαιτητής.



30’ Το πιάνει ο Πάρντο! Ο Λεάλ ανέλαβε την εκτέλεση, σούταρε συρτά στην δεξιά γωνιά αλλά ο Βέλγος έπεσε σωστά και απέκρουσε.

29’ Πέναλτι για τον Εργοτέλη! Σε άτσαλο μαρκάρισμα του Ζαϊρί στον Βερπακόφσκις μέσα στην περιοχή.

27’ Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Κόρνερ για τους Κρητικούς, στην κεφαλιά ο Αλεξόπουλος, δεν μπορεί από κοντά ο Βερπακόφσκις.

20’ Νέα ενέργεια του Ζαϊρί, σημαδεύει τον Μιραλάς στην περιοχή, καλό κοντρόλ από τον Βέλγο που σουτάρει με το δεξί, αλλά δεν βρίσκει η μπάλα φεύγει δίπλα από την εστία.

18’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Κόρνερ με τον Ρόμενταλ, σηκώνεται στο δεύτερο δοκάρι και πιάνει την κεφαλιά ο Μέλμπεργκ, δεν μπορεί από κοντά ο Ντουντού, απομακρύνεται ο κίνδυνος.

14’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Στην αντεπίθεση με τον Μιραλάς, ο Βέλγος τραβάει πάνω του όλη την άμυνα, βγάζει σε θέση βολής τον Ρόμενταλ, ο Δανός σουτάρει με δύναμη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

12’ Εξαιρετική ατομική του Ζαϊρί και κούρσα του Μαροκινού από τα αριστερά, γεμίζει επικίνδυνα στην περιοχή η μπάλα φτάνει στον Μανιάτη αλλά αυτός σουτάρει απογοητευτικά άουτ.

5’ Ο Ζαϊρί δεν έχει συνέλθει πλήρως από τη δυνατή σύγκρουση που είχε με τον Αλεξόπουλο. Για καλό και για κακό ο Βαλβέρδε σήκωσε για ζέσταμα τον Φετφατζίδη.

1' Έναρξη του αγώνα.

* Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους δύο αδικοχαμένους αστυνομικούς.

* Στα χέρια του Ματ Ντάρμπισαϊρ κατέληξε μία από τις λιγοστές προσκλήσεις για το σημερινό παιχνίδι. Ο Άγγλος επιθετικός έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Μπέρμιγχαμ.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος (79' Μοϊσές), Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντουντού (46' Ιμπαγάσα), Μοδεστό, Ζαιρί (82' Φετφατζίδης), Ρόμενταλ, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Ποτουρίδης.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ (68' Σαρρής), Ρομάνο (63' Μπούντιμιρ), Κυριακίδης, Φραγκουλάκης, Λεάλ (63' Ρουμπάκης), Γιαλούσης, Βερπακόφσκις.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Σασιασβίλι, Καρέλης, Χρυσοφάκης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τουμπακάρης (Αθηνών)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη



Με το συνδυασμό θεάματος και της πρώτης από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για να κατακτήσει και… μαθηματικώς τον τίτλο, ο Ολυμπιακός θέλει να «χρωματίσει» το άδειο (λόγω τιμωρίας) Καραϊσκάκη. Με το μαξιλαράκι του +10, αλλά χωρίς περιθώρια για χαλαρότητα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν μπελάδες με τον Εργοτέλη.

Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμειναν οι τιμωρημένοι Ριέρα, Τοροσίδης και ο Μπράβο, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος. Επέστρεψε ο Φετφατζίδης- βλέπουν ενδεκάδα oι Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ρόμενταλ.

Τα παιχνίδια του καιρού… Σε δύο δόσεις έγινε το ματς του πρώτου γύρου λόγω της κακοκαιρίας. Ο Ολυμπιακός με γκολ των Πάντελιτς και Φουστέρ νίκησε 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Δείτε το πως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x