Στίβος

Ο νέος Superman

Απίθανος είναι ο Τεντί Ταμγκό. Ο Γάλλος άλτης του τριπλούν σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα στον κλειστό στίβο, στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Παρίσι. Ο Ταμγκό είχε άλμα στα 17.92 στη δεύτερη προσπάθεια του και κατέρριψε το δικό του 17.91 που είχε σημειώσει στις 20 Φλεβάρη στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Γάλλος είχε καταρρίψει πρώτη φορά ο ίδιος το παγκόσμιο ρεκόρ στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Απίθανος είναι ο Τεντί Ταμγκό. Ο Γάλλος άλτης του τριπλούν σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα στον κλειστό στίβο, στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Παρίσι. Ο Ταμγκό είχε άλμα στα 17.92 στη δεύτερη προσπάθεια του και κατέρριψε το δικό του 17.91 που είχε σημειώσει στις 20 Φλεβάρη στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος είχε καταρρίψει πρώτη φορά ο ίδιος το παγκόσμιο ρεκόρ στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, έχοντας πηδήξει στη γαλλική πρωτεύουσα 17.46 στο πρώτο του άλμα. Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί, παράλληλα και νέο ρεκόρ Ευρώπης.

Δεύτερος ήταν ο Ιταλός Φαμπρίτσιο Ντονάτο με 17.73 στην τέταρτη προσπάθεια του, επίδοση που αποτελεί εθνικό ρεκόρ. Τρίτος ήταν ο Ρουμάνος Μαριάν Οπρέα, παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 στην Οζάκα στον ανοιχτό, με 17.62, που αποτελεί την κορυφαία ατομική του επίδοση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x