Stoiximan Super League

Λεμονής οπλίζει, Μήτρογλου πυροβολεί…

Μεγάλη ανατροπή παραμονής πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-2), αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ο Λεμονής έκανε τις κινήσεις που έπρεπε όταν οι «κυανέρυθροι» έμειναν πίσω στο σκορ (51’ Σφακιανάκης) και δικαιώθηκε πανηγυρικά, γεμίζοντας με «οξυγόνο» τα πνευμόνια της ομάδας του. Εκτελεστές των εμπνεύσεών του, ο Γουνδουλάκης (62’) και το «πολυβόλο» Κώστας Μήτρογλου που έκανε για ακόμη μία φορά αυτό που ξέρει καλύτερα (67’).

Μεγάλη ανατροπή παραμονής πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (1-2), αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Ο Λεμονής έκανε τις κινήσεις που έπρεπε όταν οι «κυανέρυθροι» έμειναν πίσω στο σκορ (51’ Σφακιανάκης) και δικαιώθηκε πανηγυρικά, γεμίζοντας με «οξυγόνο» τα πνευμόνια της ομάδας του.

Εκτελεστές των εμπνεύσεών του, ο Γουνδουλάκης (62’) και το «πολυβόλο» Κώστας Μήτρογλου που έκανε για ακόμη μία φορά αυτό που ξέρει καλύτερα (67’).

Στους 29 βαθμούς έφτασε η ομάδα της Νέας Σμύρνης αφήνοντας μία θέση πίσω της τον Ατρόμητο στους 28 και την άλλη αγωνιστική θα υποδεχθεί τη Λάρισα με πολύ λιγότερο άγχος.



Η κάψα των δύο ομάδων και η ανάγκη τους για το τρίποντο επηρέασε το ρυθμό του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας και καλύτερη κυκλοφορία, αλλά έπαιρνε ρίσκο με το σταγονόμετρο και άργησε χαρακτηριστικά να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του πολύ καλού και σήμερα Μάχο.

Από την άλλη, η ομάδα του Λεμονή, περίμενε τους «κυανόλευκους», τους είχε δώσει χώρο και με βαθιές μπαλιές προσπαθούσε να βγάλει τον Μήτρογλου με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας πήρε φωτιά…

Στο 51’ η μπάλα αφού βρήκε στο δοκάρι από το σουτ του Μπρίτο, έφτασε στα πόδια του Σφακιανάκη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι, όμως, έπειτα από αυτό το γκολ επαναπαύτηκαν.

Ο Λεμονής, θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητές του, δεν φοβήθηκε να πάρει το ρίσκο και με δύο αλλαγές στο ίδιο λεπτό άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στο 60’ βγάζει τον Γιόνσον και περνάει στη θέση του τον Κουμόρτζι προκειμένου να έχει καλύτερη κυκλοφορία στον άξονα. Επίσης, βγάζει τον Μπάλαμπαν και βάζει στη θέση του τον Σβέρκος, για να φτάσει η μπάλα αλλά και να μείνει περισσότερο χρόνο στην επίθεση.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από ωραία ενέργεια του Κοντοέ, ο Γουνδουλάκης εξ’ επαφής κατάφερε να φέρει την ισορροπία στο ματς. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία έδειχνε να τα έχει χαμένα, πέντε λεπτά αργότερα στο 67’, το οπλοπολυβόλο που ακούει στο όνομα Κώστας Μήτρογλου, έπειτα από πάσα του Σβέρκος, με άψογο σουτ στη γωνία του Μιχαηλίδη «έγραψε» το 1-2.



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (88' Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (74' Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46' Μπρίτο)

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Δάρλας, Καραλής, Μελισσάς, Καραγκούνης

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια (83' Σάμαρης), Γιόνσον (59' Κουμόρτζι), Όμο, Μπάλαμπαν (60' Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλιτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου

Στον πάγκο: Πρελ, Λάτκα, Κούκετς, Σάμαρης, Σάλαλι,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου





Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x