Super League 2

«Κάποιοι σφύριζαν εκτός φάσης»

Η Βέροια έχασε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League και θα συνεχίσει τη μάχη για την αποφυγή των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία. Όμως, στη «βασίλισσα του Βορρά» έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, αφού θεωρούν ότι ξεγελάστηκε πολλές φορές από τα σφυρίγματα των οπαδών των γηπεδούχων, που έκοψαν πολλές φορές τις επιθέσεις των Ημαθιωτών.

Η Βέροια έχασε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League και θα συνεχίσει τη μάχη για την αποφυγή των πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία. Όμως, στη «βασίλισσα του Βορρά» έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, αφού θεωρούν ότι ξεγελάστηκε πολλές φορές από τα σφυρίγματα των οπαδών των γηπεδούχων, που έκοψαν πολλές φορές τις επιθέσεις των Ημαθιωτών, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και ελπίζει σε καλύτερα σφυρίγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να μην αλλοιώνονται αποτελέσματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βέροια διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αφού ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές σταμάτησε παίκτες της ομάδας μας, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, επειδή 'κάποιοι' εκτός (;) αγωνιστικού χώρου σφύριξαν!!!

Αφού διέκοψε το παιχνίδι και έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα την πρώτη φορά, γιατί δεν εφάρμοσε τον κανονισμό, όταν το ίδιο έγινε για δεύτερη και τρίτη φορά;

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία αυτή η κατάφορη αδικία κατά της ομάδας μας, αφού στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει η διαιτησία να δείξει ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρχουν παράπονα από οποιαδήποτε ομάδα για "αλλοίωση αποτελέσματος", όπως συνέβη σήμερα στο Αγρίνιο κατά της ομάδας μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x