Stoiximan Super League

Τα «άκουσαν»...

Την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η βαριά ήττα με σκορ από την ΑΕΚ. Περίπου 20 φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να τους αποδοκιμάσουν και να τους θέσουν προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας. «Ρεζίλι μας κάνατε. Μας ξεφτιλίσατε ρε. Κανονίστε να πάρετε το Κύπελλο» ήταν μερικά από όσα άκουσαν οι Θεσσαλονικείς.

Την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ προκάλεσε η βαριά ήττα με σκορ 4-0 από την ΑΕΚ. Περίπου 20 φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για να τους αποδοκιμάσουν και να τους θέσουν προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας. «Ρεζίλι μας κάνατε. Μας ξεφτιλίσατε ρε. Κανονίστε να πάρετε το Κύπελλο» ήταν μερικά από όσα άκουσαν οι Θεσσαλονικείς.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ και τα πρώτα μέλη της αντίκρισαν στην αίθουσα αφίξεων λιγοστούς οπαδούς της ομάδας τους να τους περιμένουν. «Τί είναι αυτά τα χάλια;» είπαν στους Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Ντάριο Κρέσιτς, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ το μήνυμα «φέρτε το Κύπελλο, αλλιώς...» στάλθηκε προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Σπύρος Μηλιορίδης που εκπροσωπούσε τη διοίκηση της ομάδας και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Αθανασιάδης άκουσαν τους οπαδούς να τους παραπονιούνται: «Τί είναι αυτά; Εμείς πάμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα, δίνουμε από το υστέρημά μας και αυτοί κάνουν αποχή; Εμείς για να βγάλουμε λίγες χιλιάδες ευρώ δουλεύουμε χρόνια, ενώ αυτοί...». Ο Κώστας Χαλκιάς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης άκουγαν παράπονα δύο-τριών οπαδών σε ένα μίνι τετ-α-τετ, ενώ ο Μάκης Χάβος βγήκε σκεπτικός και αμίλητος και πήγε κατευθείαν στο πούλμαν.

Εξ αναβολής, Ολυμπιακός και Κύπελλο

"Βαρύ" πρόγραμμα ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ, αφού την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας της 23ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, ο οποίος δεν είχε γίνει λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του "Δικεφάλου του Βορρά" στο Europa League. Η νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση κρίνεται επιτακτική αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πλησιάσουν τις θέσεις των πλέι οφ, από τις οποίες απέχουν τέσσερις βαθμούς. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πάμπλο Γκαρσία και Μπρούνο Τσιρίλο, οι οποίοι είχαν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών.

Τα ...βάσανα όμως για τον ΠΑΟΚ δεν τελειώνουν εκεί, αφού την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, με τους "ερυθρολεύκους" να θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ακολούθως υπάρχει και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό ματς για τους παίκτες του Μάκη Χάβου, αφού είναι ο μοναδικός στόχος που τους απομένει.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x