Ελλάδα

Τόμας: «Να επικεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη τελείωσαν, ωστόσο αυτό θα βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να επικεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Τζον Τόμας.

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη τελείωσαν, ωστόσο αυτό θα βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να επικεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Τζον Τόμας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Δυστυχώς για εμάς η ευρωπαϊκή μας πορεία ολοκληρώθηκε άδοξα. Πρέπει όμως να δούμε τη θετική πλευρά του θέματος. Παίζουμε έναν αγώνα την εβδομάδα και έτσι έχουμε την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και στο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή, την κατάληψη της τρίτης θέσης. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας για να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε αρχικά ο Τζον Τόμας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της Τετάρτης (9/3) με την Καβάλα, τόνισε: «Δεν γνωρίζω πολλά για τη συγκεκριμένη ομάδα καθώς δεν αγωνίστηκα στον πρώτο γύρο. Ξέρω κάποιους παίκτες της αλλά όχι πολλά πράγματα όσον αφορά το παιχνίδι της. Μέσα από τις εντατικές προπονήσεις θα προετοιμαστούμε ώστε να τους αντιμετωπίσουμε παίζοντας καλά σε άμυνα και επίθεση. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς στο οποίο πρέπει να μπούμε δυνατά ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Πολύ καλά λόγια είπε για τον Λευτέρη Σούμποτιτς: «Η φιλοσοφία του νέου μας προπονητή είναι εξαιρετική. Υπάρχει πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα που ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Ο προπονητής μας βοηθάει πολύ σε ό,τι και αν χρειαστούμε και κάνει ακριβώς εκείνες τις κινήσεις που είναι απαραίτητες για να πετύχουμε».

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x