Αγγλία

«Σκυλί» ο Φαν Πέρσι! (pics)

Σε διάστημα μικρότερο της μιας βδομάδας, από τότε που ο Βενγκέρ τόνισε πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα απουσιάσει, τουλάχιστον, για τον επόμενο ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Ολλανδός τον διέψευσε πανηγυρικά. Ο 27χρονος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Άρσεναλ τη Δευτέρα (7/3), θέτοντας… σοβαρότατη υποψηφιότητα για τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα!

Σε διάστημα μικρότερο της μιας βδομάδας, από τότε που ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε -με βαριά καρδιά- πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα απουσιάσει, τουλάχιστον, για τον επόμενο ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Ολλανδός τον διέψευσε πανηγυρικά!

Ο 27χρονος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Άρσεναλ τη Δευτέρα (7/3), θέτοντας… σοβαρότατη υποψηφιότητα για τη ρεβάνς των «16» του Champions League με την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Τρίτης, στο «Καμπ Νου».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που είχε τραυματιστεί στο γόνατο, επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων σε χρόνο ρεκόρ και πλέον, το μόνο που περιμένουμε είναι η ανακοίνωση της αποστολής των Λονδρέζων για το ματς με τους «μπλαουγκράνα», για να δούμε αν, τελικά, ο Φαν Πέρσι θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του προπονητή του…

Μέσα ο Φάμπρεγκας, έξω ο Σονγκ

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x