Super League 2

Παντελίδης: «Είμαστε… ορφανοί. Φεύγω»!

Μην αντέχοντας άλλο τη διοικητική ανυπαρξία στον Εθνικό, ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σάββας Παντελίδης, υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τέλος του ματς με τα Τρίκαλα -οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-1 με γκολ στο τέλος. Ο κ. Παντελίδης τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε… ορφανοί κι από πατέρα κι από μητέρα. Δεν μπορώ να είμαι και πρόεδρος και προπονητής! Φεύγω», ενώ άφησε υπονοούμενα για… περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια (παρεμβάσεις διαφόρων… κτλ.).

Μην αντέχοντας άλλο τη διοικητική ανυπαρξία στον Εθνικό, ο τεχνικός των «κυανόλευκων», Σάββας Παντελίδης, υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τέλος του ματς με τα Τρίκαλα -οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-1 με γκολ στο τέλος.

Ο κ. Παντελίδης τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε… ορφανοί κι από πατέρα κι από μητέρα. Δεν μπορώ να είμαι και πρόεδρος και προπονητής! Φεύγω», ενώ άφησε υπονοούμενα για… περίεργα πράγματα στα αποδυτήρια (παρεμβάσεις διαφόρων… κτλ.).

Τα διοικητικά προβλήματα είναι… αμέτρητα στον Εθνικό.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι δεν υπήρχε κόσμος στο Ελληνικό, αφού δεν είχαν σφραγιστεί εισιτήρια!

Εξάλλου, έξω από τα αποδυτήρια των Πειραιωτών περιμένουν 30 οπαδοί της ομάδας, ώστε να ζητήσουν εξηγήσεις από κάποιον, όχι, ωστόσο, από τον κ. Παντελίδη, τον οποίο ευχαρίστησαν για την προσφορά του.

Στο σημείο υπάρχει και μια διμοιρία των ΜΑΤ… καλού κακού.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x