Stoiximan Super League

Ξέσπασε ο Βόκολος

«Έχω μάθει να τιμώ τη φανέλα που φοράω, δεν εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός. Έπρεπε να έχω ενημερώσει τη διοίκηση για τη συνάντηση με τον Αναστασιάδη, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί όσα ακολούθησαν», δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 o Λ.Βόκολος λίγο πριν αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. «Δεν είμαι τελειωμένος. Έχω όρεξη για τουλάχιστον 2,5-3 χρόνια μπάλας ακόμη», συμπλήρωσε ο έμπειρος αμυντικός

Αστραψε και βρόντηξε ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 για την αποπομπή του από τον ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος αμυντικός που πλήρωσε κατά πολλούς την καλή του σχέση με τον Αγγελο Αναστασιάδη μίλησε για την κατάσταση στον Δικέφαλο και διατράνωσε την πεποίθηση πως όχι μόνο δεν είναι τελειωμένος ποδοσφαιρικά, αλλά και πως μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται για τουλάχιστον 2,5-3 χρόνια ακόμη.

«Δεν εξυπηρετώ τα συμφέροντα κανενός»

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, στην οποία ο τελευταίος του παρέδωσε ποσό 20.000 ευρώ για να τα μοιραστούν ως πριμ κατάκτησης του κυπέλλου οι παίκτες της ομάδας ο πρώην άσος του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και, πλέον, του ΠΑΟΚ είπε:

«Εγώ έχω μια εκτίμηση στο πρόσωπο αυτό του ανθρώπου για τις αρχές που έχει και δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει κανένας αυτό. Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ δεν τον έχω επισκεφτεί ούτε μια φορά. Ο Βόκολος έχει μάθει να τιμά τη φανέλα που φορά και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κανενός. Όσο διάστημα είμαι στον ΠΑΟΚ ουδέποτε δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα. Έδωσα όσα μπορούσα και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και εκτίμηση την προσφορά μου. Ήταν λάθος μου που δεν ενημέρωσα τη διοίκηση για τη συνάντηση αυτή, αλλά δεν συμφωνώ με ό,τι ακολούθησε. Δεν ήταν προβλεπόμενη η συνάντησή μας. Βρέθηκα μαζί του για να του δώσω, όπως είχα υποχρέωση, να κάνω, το προσκλητήριο για το γάμο του Αγγελου Μπασινά (30/12). Ήταν δική του απόφαση να δώσει κάποια χρήματα από αυτά που είχαν μαζευτεί για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου ως πριμ στα παιδιά για την κατάκτηση του κυπέλλου. Εγώ τα έδωσα στους αρχηγούς, οι οποίοι κακώς δεν ενημέρωσαν τη διοίκηση, αλλά ανέλαβαν την ευθύνη και είπαν πως δεν φταίει ο Βόκολος. Από εκεί και πέρα το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Έχω μπλέξει σε μια ιστορία από την οποία κινδυνεύει η ιστορία και το ήθος μου και δεν το ανέχομαι αυτό. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να είσαι πονηρός. Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και το ποτήρι σου να σηκώσεις για να πιεις νερό θα πρέπει να προσέχεις μήπως έχει τίποτα από κάτω», δήλωσε σχετικά ο Λ.Βόκολος.

Η αρχή του τέλους ο αποκλεισμός

Καθοριστικό για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Βόκολος την αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Champions League: «Το πρώτο πράγμα που πήγε στραβά στη φετινή περίοδο ήταν ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Champions League. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι δεν βάζουν στο μυαλό τους την περίπτωση της αποτυχίας. Κάτι τέτοιο συνέβη παλιότερα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα η πορεία της ομάδας είναι άσχημη μέχρι και σήμερα. Δεν έχει βρει το δρόμο της. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση».

Αργεί ακόμη το φινάλε

Απαντώντας σε δημοσιεύματα του Τύπου που τον έφεραν να εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, ο έμπειρος άσος όχι μόνο δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο, αλλά προανήγγειλε πολλά χρόνια ακόμη καριέρας: «Υπήρχε ένα κλίμα ότι ο Βόκολος είναι τελειωμένος τον τελευταίο καιρό. Κάτι τέτοιο έχω την αυτογνωσία να το καταλάβω και θα το αποφασίσω μόνο εγώ. Έχω πολλή όρεξη για μπάλα. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση ακόμη, αλλά στόχος μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τουλάχιστον 2,5-3 χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x