Stoiximan Super League

«Τρέλανε» κόσμο

Η απίθανη εμφάνιση του Νάτσο Σκόκο στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ ξετρέλανε τους σκάουτερ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Εντυπωσιασμένος ο κατάσκοπος της Μπλάκμπερν, ζωηρό ενδιαφέρον και από την Έβερτον. Με ποιο ποσό μπορεί να φύγει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Παρακολουθεί Ματέος η Ρεάλ. Ζητούμενο η σταθερότητα για τον Χιμένεθ εν όψει της συνέχειας.

Η απίθανη εμφάνιση του Νάτσο Σκόκο στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ ξετρέλανε τους σκάουτερ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Ο κατάσκοπος της Μπλάκμπερν, που είχε έρθει στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει μεταξύ άλλων και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ήταν εντυπωσιασμένος και το δήλωνε με την παρουσία του 25χρονου άσου. Στον ίδια αγώνα επρόκειτο να βρεθεί και κατάσκοπος της Έβερτον, ωστόσο τελικά δεν έδωσε το «παρών». Πάντως και τα «ζαχαρωτά» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Σκόκο και έχουν ενημερωθεί ήδη για τα κατορθώματά του.

Υπενθυμίζεται πως το (νέο) συμβόλαιο του Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2013 και πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που μόνο απαγορευτικό δεν κρίνεται για μία ομάδα της Premiership.

Υπό την… επιτήρηση του Μουρίνιο

Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις του Νταβίντ Ματέος με τη φανέλα της ΑΕΚ επιβεβαίωσαν τη φήμη που τον συνοδεύει. Ο Ισπανός αμυντικός είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα στους δύο συνεχείς εντός έδρας αγώνες με τον ΠΑΟΚ, αλλά είναι απίθανο να παραμείνει στην «Ένωση» μετά το τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνονται για τις εμφανίσεις του 23χρονου αμυντικού και παρακολουθούν τα κατορθώματά του μέσω DVD. Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθεί την εξέλιξή του κι όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι ο Ματέος θα επιστρέψει στη «βασίλισσα».

Ζητούμενο η σταθερότητα

Οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ επιβραβεύοντάς τους για την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο είναι για τον Ανδαλουσιανό προπονητή η σταθερότητα σε τέτοια επίπεδα απόδοσης. «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάρουμε το Κύπελλο κι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League», έλεγε μετά βεβαιότητας στους συνεργάτες του ο 47χρονος τεχνικός.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα αρχίζει την Τετάρτη. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μάκος και Καφές, ενώ είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές εν όψει της ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x