Stoiximan Super League

Χωρίς Φυτανίδη με Βόλο

Χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα και ο Παύλος Δερμιτζάκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Επιστρέφουν οι Μπαστία και Ουριμπάρι. Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι αναμετρήσεις που θα απουσιάσουν οι Πουλίδο Λαδάκης, Αργυρόπουλος και Φορτούνης.

Χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα και ο Παύλος Δερμιτζάκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Επιστρέφουν οι Μπαστία και Ουριμπάρι.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι αναμετρήσεις που θα απουσιάσουν οι Πουλίδο Λαδάκης, Αργυρόπουλος και Φορτούνης.

Η προπόνηση της Τρίτης έγινε στο γυμναστήριο της ομάδας καθώς το χιόνι ήταν πυκνό και είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο. Έτσι οι παίκτες του Αστέρα έμειναν στο γυμναστήριο και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα.

Εκτός από τον τιμωρημένο Φυτανίδη, για την αναμέτρηση αυτή δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Καρέρα και Ματούσιακ. Αγώνας δρόμου γίνεται για να προλάβει ο Ουντότζι.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη θα εκτίσουν τις ποινές τους οι Πουλίδο, Λαδάκης, ενώ εκτός από τον Ισπανό και οι Φορτούνης, Αργυρόπουλος θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τους Παναθηναϊκό.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί, καιρού επιτρέποντος, την Τετάρτη με τον Παύλο Δερμιτζάκη να κάνει τις πρώτες του δοκιμές για την ενδεκάδα.

Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x