Γενικά

Δυσαρεστημένος με Ντίβατς ο Βράνκοβιτς

Τη δυσαρέσκειά του για τον Βλάντε Ντίβατς εξέφρασε ο Στόγιαν Βράνκοβιτς. Αφορμή όσα αναφέρει ο πρώτος στο για τη φιλία του με τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς και πώς αυτή επηρεάστηκε και χάλασε από τον εμφύλιο πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Τη δυσαρέσκειά του για τον Βλάντε Ντίβατς εξέφρασε ο Στόγιαν Βράνκοβιτς. Αφορμή όσα αναφέρει ο πρώτος στο ντοκιμαντέρ «Ήμασταν κάποτε αδέρφια» για τη φιλία του με τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς και πώς αυτή επηρεάστηκε και χάλασε από τον εμφύλιο πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Ο Κροάτης πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και επιστήθιος φίλος του εκλιπόντος παρουσίασε τη δική του εκδοχή της υπόθεσης και υποστήριξε πως ο Πέτροβιτς είχε καλούς λόγους για να «ξεκόψει» από τον Σέρβο παλαίμαχο σέντερ.

«Τον Οκτώβριο του 1991 ο Ντίβατς και η σύζυγός του ήταν φιλοξενούμενοί μου στο σπίτι μου στη Βοστώνη. Τότε έπαιζα στους Σέλτικς και είχαμε έναν αγώνα με τους Λέικερς. Τότε μιλήσαμε για το περιστατικό που εκείνος είχε πετάξει μια κροατική σημαία στο Μουντομπάσκετ του 1990. Μετά από εκείνον τον αγώνα, ο Ντίβατς είπε κάποια πράγματα που δεν άρεσαν τόσο σε μένα, όσο και στον Ντράζεν. Είπε πως παίζαμε για μία χώρα, την Κροατία, που δεν υπάρχει», δήλωσε ο «Στόικο» και πρόσθεσε: «Ο Ντράζεν μού είπε αργότερα ότι ήραν απογοητευμένος με τη συμπεριφορά του Ντίβατς, γιατί στο ματς στο Λος Άντζελες έκανε μία χειρονομία που σήμαινε το οριστικό τέλος της σχέσης τους. Σε μία μονομαχία ο Ντράζεν έπεσε στο παρκέ και ο Ντίβατς πέρασε από δίπλα του και τον πάτησε. Ο Ντράζεν ήξερε να κάνει υπομονή, αλλά όταν κάποιος ξεπερνούσε τα όρια τελείωνε για αυτόν».

Παράλληλα διέψευσε τον Ντίβατς πως κλήθηκε να συμμετάσχει και ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ, αλλά αρνήθηκε. «Δεν είμαι στο ντοκιμαντέρ, γιατί κανένας δεν με κάλεσε και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια. Άκουσα ότι ο Ντίβατς δήλωσε πως επικοινώνησαν μαζί μου για να συμμετέχω και ότι εγώ αρνήθηκα, αλλά αυτό δεν ισχύει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x