Stoiximan Super League

Τελειώνει του Πάρντο

Στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Ούρκο Πάρντο και όπως έχει διαρρεύσει, τη Δευτέρα θα γίνουν οι κινήσεις για την απόκτησή του. Τέλος και στο θέμα του Μιραλάς θέλουν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι διοικούντες, αφού μετά τις 15 του Μάρτη σκοπεύουν να κάνουν τα τελικά ραντεβού για τις οριστικές υπογραφές, την ίδια ώρα που ρίχνουν ματιές και στον 19χρονο σέντερ φορ της Γρανάδα, Λουίς Μοριέλ.

Στον Ολυμπιακό είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Ούρκο Πάρντο και όπως έχει διαρρεύσει, τη Δευτέρα θα γίνουν οι κινήσεις για την απόκτησή του.

Τέλος και στο θέμα του Μιραλάς θέλουν να δώσουν οι ερυθρόλευκοι διοικούντες, αφού μετά τις 15 του Μάρτη σκοπεύουν να κάνουν τα τελικά ραντεβού για τις οριστικές υπογραφές, την ίδια ώρα που ρίχνουν ματιές και στον 19χρονο σέντερ φορ της Γρανάδα, Λουίς Μοριέλ.

Ο Ούρκο Πάρντο δείχνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν στο Λιμάνι για αυτό και θέλουν να ανταμείψουν τις προσπάθειες του. Ο Ολυμπιακός, την Δευτέρα θα κινηθεί για την απόκτηση του Βελγο-Ισπανού τερματοφύλακα, αφού όλοι στον Πειραιά θεωρούν πως αξίζει να είναι ο ένας εκ των δύο τερματοφυλάκων που θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό την επόμενη χρονιά.

Μετά τον διεθνή πορτιέρο, σειρά παίρνει η υπόθεση του Μιραλάς, που μετά τις 15 του Μάρτη θα υπάρξουν, ενδεχομένως, τα τελικά ραντεβού για την υπογραφή του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εκεί όσον αφορά την επίθεσή του, αφού θέλει να γεμίσει το οπλοστάσιο του μέχρι πάνω-πάνω.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι ματιές και οι σκέψεις για τον 19χρονο πρώτο σκόρερ της Σεγούντα Ντιβιζιόν, Λουίς Μοριέλ, ο οποίος αρέσει στους Κοβάτσεβιτς και Βαλβέρδε που τον γνωρίζουν και παρακολουθούν. Ο στράικερ της Γρανάδα που ανήκει στην Ουντινέζε, δείχνει στοιχεία σοβαρού εκτελεστή, ενώ και η τιμή του δεν είναι αλμυρή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x