Stoiximan Super League

Αύριο η απόφαση για τον τελικό Κυπέλλου Πειραιά

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Πειραιά που θα γίνει το αύριο θα αποφασιστεί η έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης, αλλά και η ημερομηνία της διεξαγωγής του.

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Πειραιά που θα γίνει το αύριο θα αποφασιστεί η έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου της Ένωσης, αλλά και η ημερομηνία της διεξαγωγής του.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο ο αγώνας μεταξύ της Προοδευτικής και του Εθνικού που θα διεξαγόταν την ερχόμενη Τετάρτη (16/03) είχε προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ωστόσο κατόπιν εισήγησης εκπροσώπου της αστυνομίας και απόφασης της Περιφέρειας Αττικής για την καταλληλότητα του συγκεκριμένου γηπέδου, στη σημερινή σύσκεψη ζητήθηκε η αλλαγή έδρας του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά :

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί 11.3.2011 στο γήπεδο ΝΕΑΠΟΛΗΣ σύσκεψη αναφορικά με τον Τελικό αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο ΝΕΑΠΟΛΗΣ στις 16.3.2011.

Παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΙΑΚ. ΜΑΡΟΥΛΗΣ, και ο κ. Γ.ΠΑΓΑΝΗΣ από το Γραφείο Επιχειρήσεων, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Γεν. Γραμματέας κ. Κ.ΒΡΑΚΑΣ, ο Πρόεδρος Επ. Πρωταθλήματος κ.Κ.ΧΟΛΕΒΑΣ και ο Πρόεδρος Επ. Παρατηρητών κ.ΠΑΝ.ΛΑΠΑΤΑΣ, ο Αντιδήμαρχος ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ κ. ΣΠ.ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ, ο υπεύθυνος του γηπ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ κ. ΧΡ.ΥΠΟΦΑΝΤΗΣ, ο εκπρόσωπος του ΕΘΝΙΚΟΥ κ. ΛΑΖ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ κ.κ. ΙΟΡΔ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ, κ. ΔΗΜ. ΧΟΡΤΣΑΣ και Λ.ΜΙΖΑΡΗΣ.

Από τον εκπρόσωπο της αστυνομικής αρχής τέθηκε υπόψη απόφαση της Περιφέρειας Αττικής που αφορά την καταλληλότητα του γηπέδου και ζητήθηκε αλλαγή της έδρας του αγώνα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. τόνισε ότι μετά τα ανωτέρω θα αποφασίσει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. σε έκτακτη συνεδρίαση του για τον Τελικό αγώνα Κυπέλλου Πειραιά.

Η σχετική συνεδρίαση θα γίνει το Σάββατο 12.3.2011.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x