Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Μετανοείτε, άπιστοι! Έρχεται το τέλος του κόσμου!

Σύμφωνα με τη «Θεωρία του Χάους», το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα, μπορεί να προκαλέσει χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η Θεωρία αλλά με προβληματίζουν διάφορα γεγονότα των τελευταίων ημερών και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Είδα πρόσφατα και την ταινία «2012» και σκιάχτηκα, κοντοζυγώνει και το τέλος του κόσμου σύμφωνα με τους Μάγιας και καλό είναι να τα λέμε και να τα γράφουμε, όσο ακόμα προλαβαίνουμε.

Σύμφωνα με τη «Θεωρία του Χάους», το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα, μπορεί να προκαλέσει χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η Θεωρία αλλά με προβληματίζουν διάφορα γεγονότα των τελευταίων ημερών και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Είδα πρόσφατα και την ταινία «2012» και σκιάχτηκα, κοντοζυγώνει και το τέλος του κόσμου σύμφωνα με τους Μάγιας και καλό είναι να τα λέμε και να τα γράφουμε, όσο ακόμα προλαβαίνουμε:

- 25η Μαρτίου: Η επέτειος της Χρεοκοπημένης Επανάστασης.
Θυμάστε τον πάταγο με τη σειρά του ΣΚΑΪ, το 1821 και τον κακό χαμό με το Twitter του Τατσόπουλου και τον χοντροκομμένο χαβαλέ που μεταφέρθηκε αυτούσιος μέχρι και σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων; Ασφαλώς και θυμάστε, το μόνο που δεν μπορεί να βρω πουθενά γραμμένο, είναι το όνομα του αρραβωνιάρη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Σύμφωνα με τη Θεωρία του Χάους λοιπόν, εκείνη η απρέπεια εις βάρος του αγωνιστή και ήρωα της Επανάστασης του ‘21, θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ομιλία του Πρωθυπουργού στις 25 Μαρτίου, σενάριο που κυκλοφορεί εδώ και μέρες από mail σε mail, από άνθρωπο που «έχει παίξει μπάλα αυτός και ξέρει», με άλλα λόγια από ανώτερο τραπεζικό υπάλληλο που βλέπει τις καταθέσεις να φτερουγίζουν για το εξωτερικό και μιλάει με κεντρικό παρουσιαστή ειδήσεων. Τυχαίο ότι όλα αυτά είναι προγραμματισμένα την ημέρα της επετείου της Επανάστασης του ‘21;

- Σεισμός 9 Ρίχτερ στη Σούπερ Λίγκα της Ιαπωνίας
Έχουμε πραγματικά φαγωθεί να περιγράφουμε κάθε είδηση ή φήμη που ταράζει τα νερά ως «σεισμό». Και η πλήρης φράση είναι «σεισμός στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας/ ποδοσφαίρου/ πολιτικής» κλπ. Κάπως έτσι δεν περιγράψαμε και τα όσα μάθαμε πρόσφατα για κασέτες, ηχογραφήσεις, πιασμάν, απόπειρες δωροδοκίας, κομιστές και φίλους που τώρα είναι εχθροί; Ακριβώς έτσι. Ποιο το αποτέλεσμα; Σεισμός (κανονικός) 9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία και διάρκειας σχεδόν δυο λεπτών, τσουνάμι, καταστροφές, αγνοούμενοι. Η Θεωρία του Χάους επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά: όταν μαλώνουν τα βουβάλια στο βάλτο, την πληρώνουν τα βατράχια. Ακόμα και στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Τους ζητούμε ταπεινά συγνώμη.

- Άουφ Τοπαλίδεν Αρίνα
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για την πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Άρσεναλ, ούτε το σάλιο του Βενγκέρ για όσα είπε για τη διαιτησία του αγώνα. «Και τώρα ποιος θα σταματήσει τη Μπαρτσελόνα, εφόσον δεν κατάφερε να το κάνει η Άρσεναλ, μια ομάδα που παίζει με σχετικά παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, την είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι και την είχε βραχυκυκλώσει για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο»; Η απάντηση δίνεται και πάλι από τη Θεωρία του Χάους: η Σάλκε είναι αυτή που όχι μόνο θα τη σταματήσει, αλλά θα σηκώσει και την κούπα του Champions League. Προσέξτε: ο Ρεχάγκελ αντικαθιστά τον Μάγκατ. Ο Τοπαλίδης αναλαμβάνει χρέη βοηθού, αλλά επειδή του έχει μείνει το χούι να μεταφράζει, το κάνει με χαρά εφόσον υπάρχει ο Χαριστέας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Πλιάτσικας στην ομάδα. Η Σάλκε παίζει με τρία στόπερ. Ο Χαριστέας αφήνει στον πάγκο τον Φαρφάν και παίζει δεξί χαφ - εξτρέμ. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, «σβήνει» τον Μέσι, όπως κάποτε ο Γιούρκας τον Ανρί. Ο Πλιάτσικας εκτελεί το σημαδιακό κόρνερ του τελικού, με τις ομάδες να είναι στο 0-0. Ο Χαριστέας παίρνει την κεφαλιά από Πικέ - Πουγιόλ (το δύσκολο μέρος της ιστορίας) και καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου Βαλντέζ (το εύκολο). Η Σάλκε στον έβδομο ουρανό. Η Γερμανία χορεύει συρτάκι. Η Μέρκελ μας χαρίζει το μισό χρέος. Ο Μέρκελ ζητάει μεταγραφή από τη Μίλαν στη Σάλκε. Ο Ροσέλ προτείνει ανταλλαγή του Βίγια με τον Μέσι. Οι Γερμανοί αρνούνται. Τα κόκκινα μάγουλα του Παπαδόπουλου γίνονται πιο διάσημα από του Τόρες. Ο Πλιάτσικας τα βάφει μαύρα (τα μαλλιά).

Θέλετε κι άλλες αποδείξεις ή σας φτάνουν τα παραπάνω; Μετανοείτε, άπιστοι!

Κώστας Βαϊμάκης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x