Γενικά

Σισέ, «Φράγκι», Διαμαντίδης στο πλευρό του Ερασιτέχνη

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός φέρνουν κοντά τους αθλητές που έχουν φορέσει ή φορούν τα χρώματα του συλλόγου. Έτσι, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ, αυτός της ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς και ο ιστορικός της αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης θα σταθούν στο πλευρό του Ερασιτέχνη με σκοπό την εύρεση χρημάτων.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός φέρνουν κοντά τους αθλητές που έχουν φορέσει ή φορούν τα χρώματα του συλλόγου.

Έτσι, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ, αυτός της ομάδας μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς και ο ιστορικός της αρχηγός, Φραγκίσκος Αλβέρτης θα σταθούν στο πλευρό του Ερασιτέχνη με σκοπό την εύρεση χρημάτων.

Συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι και άλλοι αθλητές ή αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίοι θα βρεθούν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας την ερχόμενη, Τρίτη σε μια «πράσινη» εκδήλωση που έχει σκοπό να αποτελέσει την αρχή της προσπάθειας στήριξης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x