Stoiximan Super League

«Κουράστηκα να προπονούμαι και να μην παίζω»

Την ενόχλησή του γιατί δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα με τη Λα Κορούνια, εξέφρασε ο Χαβίτο μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα. «Κουράστηκα. Προπονούμαι, προπονούμαι, προπονούμαι και δεν παίζω. Και το χειρότερο είναι να μην γνωρίζεις πότε θα μπορείς να παίξεις», τονίζει.

Την ενόχλησή του γιατί δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα με τη Λα Κορούνια, εξέφρασε ο Χαβίτο μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα

«Κουράστηκα. Προπονούμαι, προπονούμαι, προπονούμαι και δεν παίζω. Και το χειρότερο είναι να μην γνωρίζεις πότε θα μπορείς να παίξεις», είπε ο Ισπανός πρώην άσος του Άρη.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει, όλα εξαρτώνται από την ΦΙΦΑ. Μου προκαλεί εντύπωση που αργεί τόσο η απόφαση από την FIFA. Ρώτησα τον Άρη και την Λα Κορούνια αν είμαστε εντάξει. Περιμένω την FIFA. Αν πει η Ομοσπονδία ότι μπορώ να αγωνιστώ τότε όλα καλά αλλιώς θα προσφύγω στο CAS», κατέληξε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x