Stoiximan Super League

Πανσερραϊκός-SKODA Ξάνθη 2-1 (Τελικό)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της φλύαρης SKODA Ξάνθης που έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League (μαθηματικά ελπίζει ακόμα στην παραμονή) θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την παραμονή και θα πρέπει να προσέξουν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της φλύαρης SKODA Ξάνθης που έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League (μαθηματικά ελπίζει ακόμα στην παραμονή) θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την παραμονή και θα πρέπει να προσέξουν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν.



90'+4 - Λήξη της αναμέτρησης.

90'+3 - Πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Μαρσελίνιο με μια εκπληκτική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή, κάνει την σέντρα, ο Βασιλακάκης χάνει διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Φερνάντεζ να αποκρούει.

90' - Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! Ο Μαρσελίνιο ευστόχησε στο χτύπημα πέναλτι και έκανε το 2-1.

87' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Κόντος

86' - Πέναλτι για την Ξάνθη. Ο Κατόνγκο βγήκε ωραία από δεξιά, πάσαρε στον Καζάκη που "τσιμπάει" την μπάλα και πριν σουτάρει ο Παπάζογλου τον ανατρέπει.

81' - Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Μαρσελίνιο βγήκε τετ α τετ με τον Φερνάντεζ μετά την πολύ ωραία σέντρα του Βασιλακάκη αλλά το σουτ του κατέληξκε άουτ.

77΄Ο Καριόκα στη θέση του Κομεσίδη

76΄Κόκκινη κάρτα στον Ανάκογλου

75΄μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη μετά την εκτέλεση κόρνερ και τη σύγχυση στην άμυνα ων γηπεδούχων ο Βασιλακάκης δεν κατάφερε να σκοράρει

71΄ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό ο Λεοζίνιο στη θέση του Κάστρο

66΄Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

59΄Ο Σίντιτς στη θέση του Μουσικάκη

55΄ο Κατόνγκο στη θέση του Πόι

54΄ ΓΚΟΛ για τον Πανσερραϊκό Από την μπαλιά του Γεωργιάδη και τη λανθασμένη έξοδο του Γκσπούρνινγκ ο Νταλέ έκανε το 2-0

49΄ Αλλαγή για τη SKODA Ξάνθη Βασιλακάκης στη θέση του Αντεφέμι

46΄ Έναρξη του δευτέρου μέρους

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr

45΄+1 Λήξη του πρώτου μέρους

Κίτρινη κάρτα στον Ανάκογλου

39΄ ΓΚΟΛ για τον Πανσερραϊκό, από εκτέλεση κόρνερ του Πάρκερ ο Τάσος Παπάζογλου με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γκσπούρνινγκ

33΄Κίτρινη κάρτα στον Μουσικάκη

32΄Ατομική ενέργεια του Πόι, ο οποίος έφτασε έξω από την περιοχή όμως το μακρινό σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα πολύ μακριά

27΄μακρινό σουτ του Νταλέ δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Γκσπούρνινγκ

Έχουν συμπληρωθεί είκοσι λεπτά στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρούν ρυθμό

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα χωρίς να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία

3΄ Κίτρινη κάρτα στον Μαρσελίνιο

1΄ Έναρξη της αναμέτρησης

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova στο www.sport-fm.gr



Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Κάστρο, Ανάκογλου, Μουσικάκης (59΄Σίντιτς), Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ (87' Κόντος)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Λεοζίνιο

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομμεσίδης (77΄Καριόκα), Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι (49΄Βασιλακάκης), Πόι (55΄Κατόνγκο), Μαρσελίνιο, Καζάκης, Σουάνης

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Στιούαρτ, Γκλέισον,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών



Στις Σέρρες ήδη προετοιμάζουν την ομάδα για την νέα σεζόν που θα την βρει στο πρωτάθλημα της Football League. Γεγονός που αποδεικνύεται από τις επαφές της διοίκησης με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν υψηλά συμβόλαια, ώστε να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τα «λιοντάρια».

Ο Μόμτσιλο Βούκοτιτς, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία και στη θέση του μέχρι το τέλος της περιόδου θα βρίσκεται ο Παύλος Δημητρίου με στόχο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Πανσερραϊκός προέρχεται από το βαρύ 3-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου. Απόντες από αυτό τον αγώνα θα είναι οι Σουμπίνιο, Κις, Παντελιάδης, λόγω τραυματισμού αλλά και ο Μπέλιτς, ο οποίος είναι τιμωρήμενος.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού αποτελείται από τους: Ράντμαν, Φερνάντες, Μουσικάκη, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Πάρκερ, Νταλέ, Σίντιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλο, Κάστρο, Κόντο, Ντιόγκο, Μάρκοβιτς, Γεωργιάδη, Λεοζίνιο, Παπαδόπουλο.

Η SKODA Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική ζορίστηκε απέναντι στην Κέρκυρα, όμως κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με το Σπύρο Βάλλα να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλο με νίκη κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία και για αυτό ο Έλληνας τεχνικός είναι πιθανόν να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2.

Στόχος να πιέσει από την αρχή και να φτάσει σε γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα μπορέσουν να έχουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Επιθετικό δίδυμο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Καζάκης και Σουάνης.

Η αποστολή της SKODA Ξάνθης αποτελείται από τους: Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Καριόκα, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πίντο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλα, Βασιλακάκη, Καζάκη, Κομεσίδη, Κωστούλα, Λυμπερόπουλο, Μπέρτο, Σουάνη, Φλίσκα.

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις ο Πανσερραϊκός μετράει έξι ήττες, τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στους εκτός έδρας αγώνες παρουσιάζει ποικιλία αποτελεσμάτων αφού έχει πέντε ήττες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες.

Ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε στον πάγκο τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς, ενώ ο Παύλος Δημητρίου που θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τη SKODA είναι ο τρίτος προπονητής στη φετινή σεζόν για τα «λιοντάρια».

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, η SKODA Ξάνθη νίκησε 2-0 την ομάδα των Σερρών. Το σκορ άνοιξε στο 69΄ο Μαρσελίνιο με εξαιρετική ατομική ενέργεια και αφού άδειασε την άμυνα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε δέκα λεπτά αργότερα ο Έλινγκτον.

Δείτε τα γκολ και τις φάσεις από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου



Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x