Super League 2

Ο Λεωνίδας και οι… 300 (ευκαιρίες)!

Λίγη από τη… Δόξα του μεγάλου Λεωνίδα θύμισε ο συνονόματος Καμπάνταης! Με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ και τους συμπαίκτες του να… αποφεύγουν να τον μιμηθούν σε πάμπολλες περιπτώσεις (μεταξύ των οποίων και πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος), ο ΟΦΗ νίκησε… μόνο 2-0 στη Δράμα! Δείτε τα γκολ του αγώνα!

Λίγη από τη… Δόξα του μεγάλου Λεωνίδα θύμισε ο συνονόματος Καμπάνταης!

Με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ και τους συμπαίκτες του να… αποφεύγουν να τον μιμηθούν σε πάμπολλες περιπτώσεις (μεταξύ των οποίων και πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος), ο ΟΦΗ νίκησε… μόνο 2-0 στη Δράμα!

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Κρητικούς, που κρατάνε γερά την τρίτη θέση και δείχνουν αποφασισμένοι να μπουν «αφεντικά» στα play-off της Football League!

Μπήκε… (Καμπα)νταης!

Ούτε δέκα λεπτά δεν περίμενε για να δείξει τις (άγριες) διαθέσεις του ο ΟΦΗ. Δεν αρκέστηκε, λοιπόν, στο γρήγορο προβάδισμα από τον Καμπάνταη (προϊόν εξαιρετικής ενέργειας και σουτ που βρήκε πρώτα στο δοκάρι), αλλά αποπειράθηκε να… σχολάσει και από νωρίς τον «γάμο» (με διπλή ευκαιρία των Γιακούμπου και Καμπάνταη, που απέκρουσαν σωτήρια Σερεμέτ και Χατζηζήσης αντίστοιχα).

Την ίδια ώρα, η Δόξα φαινόταν εγκλωβισμένη. Έστω κι έτσι, όμως, θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς, αν ο Βεζυρίδης δεν απέκρουε… για εκατοστά το εξ επαφής σουτ του Γελαδάρη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Κι ενώ αυτό εξελήφθη ενδεχομένως ως… οιωνός πίεσης των Δραμινών στο δεύτερο ημίχρονο, εκείνο μετατράπηκε σε ρεσιτάλ (αστοχίας) των Κρητικών.

Του βγήκε η ψυχή, αλλά… μπήκε!

Την ώρα, λοιπόν, που το άγχος δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να «τελειώσουν» τις μικροευκαιρίες που έφτιαχναν, η επιπολαιότητα (και η αστοχία), σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις (σουτ και τετ α τετ Καμπάνταη, πλασέ Τάντιτς, πέναλτι του Ρούσεφ -που κέρδισε μαζί με την αποβολή του Τσιμπλίδη ο Καμπάνταης) δεν επέτρεπαν στους παίκτες του Αναστόπουλου να «κλειδώσουν» τη νίκη.

Αφού πλησίασαν, λοιπόν, στο να τιμωρηθούν από το «νόμο του ποδοσφαίρου» (από το γκολ του Μαρκόφσκι στο 89’ που σωστά δε μέτρησε ως οφσάιντ), ο Καμπάνταης ξαναπήρε πάνω του την κατάσταση και -με νέο σόλο στις καθυστερήσεις- έκοψε οριστικά τα… αστεία.





Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Χατζηζήσης (46' Ντε Φαρία), Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαρκόφσκι, Ρούτσης (64' Χλωρός), Λίμα (46' Σιάκκας), Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Βέρτζος, Μοσχάκης

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Μπουλούτ, Αγρίτης (78' Γαλανόπουλος), Γιακούμπου (58' Τάντιτς), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (46' Ρούσεφ), Κιάσσος, Μπούρμπος, Μπερτίν


Αναλυτικά η 26η αγωνιστική

Σάββατο, 12/3

Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-2
(7’, 90’+3’ Καμπάνταης)

Κυριακή, 13/3 (15:00)

Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα
Πιερικός-Ιωνικός
Λεβαδειακός-Εθνικός
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας
Τρίκαλα-Ηλιούπολη

Δευτέρα, 14/3

Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός (18:00)
Θρασύβουλος-Πανθρακικός (19:00)

Η επόμενη αγωνιστική (27η)

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
ΟΦΗ-Εθνικός Αστέρας
Καλλιθέα-Βέροια
Πανθρακικός-Δόξα Δράμας
Εθνικός-Θρασύβουλος
Διαγόρας-Πιερικός
Ηλιούπολη-Λεβαδειακός
Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x