Ισπανία

Πουλάει για χάρη του Φάμπρεγκας η Μπαρτσελόνα

Έτοιμη να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών, ώστε να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με τη “Mirror”. Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ και τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, για να αποφασίσουν αν θα γίνει νέα κίνηση για τον αρχηγό των «κανονιέρηδων».

Έτοιμη να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών, ώστε να εξασφαλίσει τους οικονομικούς πόρους για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με τη “Mirror”.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ και τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, για να αποφασίσουν αν θα γίνει νέα κίνηση για τον αρχηγό των «κανονιέρηδων».

Οι Αλεξάντερ Χλεμπ (δανεικός στη Στουτγκάρδη), Μάξγουελ και Σεϊντού Κεϊτά είναι τα …φαβορί προς αποχώρηση, ενώ από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι, καταλήγει το δημοσίευμα, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Ισπανό χαφ να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x