Ισπανία

Αντεμπαγιόρ: «Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με Λιόν»

Ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης επιδρούν οι συνεχόμενες νίκες, σύμφωνα με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Η «βασίλισσα» επικράτησε 2-0 της Έρκουλες το βράδυ του Σαββάτου, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει δις και την Τετάρτη υποδέχεται η Λιόν, στη ρεβάνς του 1-1 της Γαλλίας, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης επιδρούν οι συνεχόμενες νίκες, σύμφωνα με τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.

Η «βασίλισσα» επικράτησε 2-0 της Έρκουλες το βράδυ του Σαββάτου, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει δις και την Τετάρτη υποδέχεται η Λιόν, στη ρεβάνς του 1-1 της Γαλλίας, για τη φάση των «16» του Champions League.

«Συνεχίζουμε να νικάμε, γεγονός που μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ενόψει της ρεβάνς με τη Λιόν την Τετάρτη» δήλωσε ο Τογκολέζος στράικερ στην επίσημη ιστοσελίδα των Μαδριλένων, για να συμπληρώσει: «Θα εξελιχθεί σε φανταστικό σαββατοκύριακο, αν εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Κυριακής».

Αναφερόμενος στον αγώνα με την Έρκουλες, πρόσθεσε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και δεν τις αξιοποιήσαμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, επειδή παίζω σε ένα εξαιρετικό σύλλογο. Κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται εδώ».

Για τη φόρμα του Μπενζεμά επεσήμανε: «Είναι ένα φανταστικός παίκτης και όλοι μαζί παλεύουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Ελπίζω να τα καταφέρει το ίδιο καλά και κόντρα στη Λιόν, όπου θα χρειαστεί να παίξουμε ως ομάδα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x