Γαλλία

Μπραντάο: «Ποιος είπε ότι φεύγω…;»

Η υπόθεση Μπραντάο για την Μαρσέιγ έχει πολλά επεισόδια και αρκετές… αντιθέσεις. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που κατηγορείται για βιασμό απολαμβάνει την στήριξη των συμπαικτών του αλλά όχι και του προέδρου του συλλόγου… Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι θα παραμείνει στην ομάδα της Μασσαλίας.

Με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικη εφημερίδα, ο πρώην άσος της Σαχτάρ, δήλωσε: «Ποιος είπε ότι θα φύγω; Θα μείνω στη Μαρσέιγ και θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου». Οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι με τη Ρεν, έδειξαν για μία ακόμα φορά την στήριξή τους, καθώς πανηγύρισαν το τέρμα που σημείωσαν υψώνοντας την φανέλα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της ομάδας, Ζαν Κλοντ Ντασιέ, για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε αποφασισμένος να τιμωρήσει τον παίκτη λέγοντας: «Αν το ήξερα δεν θα είχε γίνει τίποτα ( για τους πανηγυρισμούς). Όλοι θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλο τρόπο για να δείξουν τη στήριξή τους στον Μπραντάο.

Εξ' άλλου, δεν αποφασίζουν οι παίκτες, αλλά η δικαιοσύνη και δεν πρέπει να ξεχνάμε και την κοπέλα που εμπλέκεται στην υπόθεση. Όσο με αφορά, ο παίκτης θα τιμωρηθεί, όταν επιστρέψει, διότι αμαύρωσε την εικόνα του συλλόγου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x