Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Πάμε γήπεδο μαζί;

Στο «στεγάζεται» μια προσπάθεια κόντρα στη λογική των τσακωμών και της κασετολαγνείας, που εδώ και μέρες δεν αφήνουν τίποτα άλλο να ανασάνει στην επιφάνεια της επικαιρότητας.

Στο pamegipedomazi.gr «στεγάζεται» μια προσπάθεια κόντρα στη λογική των τσακωμών και της κασετολαγνείας, που εδώ και μέρες δεν αφήνουν τίποτα άλλο να ανασάνει στην επιφάνεια της επικαιρότητας. Η πρόταση αυτή στοχεύει στη συγκέντρωση όλων αυτών που είτε έχουν κόψει το γήπεδο λόγω των κρουσμάτων βίας, είτε δεν γουστάρουν να πηγαίνουν στο γήπεδο μεμονωμένα, να κάθονται στην κερκίδα του «αντιπάλου» και να φοβούνται να εκφραστούν ελεύθερα. Η πρόταση αυτή λέει ότι μπορούμε οι φίλαθλοι όλων των ομάδων να μαζευτούμε και να παρακολουθήσουμε παιχνίδια ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ κ.λπ. όχι σ’ ένα σπίτι ή μια καφετέρια αλλά στο φυσικό τους χώρο, το γήπεδο.

Με χαρά βλέπουμε ότι η πρωτοβουλία ήδη χαίρει εκτίμησης και συμμετοχής. Για όσους, όμως, την πληροφορήστε από εδώ ή/και έχετε ερωτήσεις και αμφιβολίες σχετικά με την οργάνωση και τις διαδικασίες του «Πάμε γήπεδο», ιδού μερικές ερωταπαντήσεις οι οποίες πιθανώς να σας βοηθήσουν να σχηματίσετε μια καλύτερη, σαφέστερη εικόνα:

Καλό ακούγεται. Με ενδιαφέρει. Πως εγγράφομαι;
Μέσω της online φόρμας που θα βρείτε στο pamegipedomazi.gr

Γιατί, εκτός από ονοματεπώνυμο, πρέπει να δώσω τηλέφωνο επικοινωνίας και μέιλ;
Για να μπορέσουμε, όταν έρθει η ώρα για δράση, να σας ενημερώσουμε εγκαίρως, ούτως ώστε να διευκολυνθεί η οργάνωση -τόσο για ‘μας όσο και για ‘σας.

Εκτός από τηλέφωνο και μέιλ, θα ενημερωνόμαστε και αλλιώς;
Βεβαίως. Μέσω newsletter το οποίο θα σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά (να ‘τη η χρησιμότητα του μέιλ!), αλλά και -όποτε το επιθυμείτε- μέσω twitter, στη διεύθυνση http://twitter.com/pamegipedo

Εγώ που δεν έχω Ιντερνετ και δεν ασχολούμαι με αυτά, τι πρέπει να κάνω;
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικώς, καλώντας στο 210-9508100 καθημερινά, μεταξύ των ωρών 17:00-24:00. Αφήνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, θα έχουμε τη δυνατότητα να σας ενημερώνουμε κάθε φορά για την επόμενη δράση που ετοιμάζεται (να γιατί είναι χρήσιμο και το τηλέφωνο...).

Δεν πιστεύω να δώσετε τα στοιχεία μου σε τίποτα εταιρίες. Αρκετά μ’ αυτή την ιστορία...
Εννοείται. Τα στοιχεία που μας δίνετε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του «Πάμε γήπεδο». Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα γι’ αυτό στο pamegipedomazi.gr στην ενότητα «Όροι χρήσης».

Έχει σημασία τι ομάδα είμαι ή μπορώ να έρθω σε οποιοδήποτε ματς;
Καμία απολύτως σημασία. Καθένας μπορεί να πάει οπουδήποτε.

Και πως ακριβώς θα κάνουμε αυτή την περίφημη κερκίδα;
Αφότου αποφασιστεί το (εκάστοτε) παιχνίδι στο οποίο θα παραστούμε, θα δημοσιοποιηθεί «πρόσκληση ενδιαφέροντος» προς όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες στην προσπάθεια. Μόλις λάβουμε τις απαντήσεις, θα κανονίσουμε έτσι ώστε να βρεθούμε στο γήπεδο όλοι μαζί. Θα μπούμε, θα κάτσουμε στην κερκίδα μας με τα κασκόλ και τις σημαίες μας, θα δούμε το ματς, θα χαβαλεδιάσουμε και στο τέλος θα αποχωρήσουμε όλοι μαζί. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα.

Κι άμα κάποιος από ‘μας παρεκτραπεί, τι γίνεται;
Μακάρι να μην συμβεί. Αν όμως τύχει, θα πάει σούμπιτος στην Αστυνομία για τα περαιτέρω. Να είστε βέβαιοι πάντως πως οποιοσδήποτε θα το σκεφτεί δύο φορές πριν κάνει κάτι, καθότι τα εισιτήρια τα οποία θα έχουμε αγοράσει θα είναι ονομαστικά και για να τα προμηθευτούμε θα έχουμε δώσει τον αριθμό της αστυνομικής μας ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του εντός γηπέδου.

Κι αν μας την πέσουν οι υπόλοιποι, μέσα ή έξω από το γήπεδο;
Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις αυτή την πιθανότητα. Ωστόσο πιστεύουμε ότι η μαζικότητα αυτού του εγχειρήματος θα είναι ταυτοχρόνως η καλύτερη διαφήμιση αλλά και η προστασία του. Σαν τη μακεδονική φάλαγγα ένα πράγμα ή σαν το motto των τριών σωματοφυλάκων: Όλοι για έναν και ένας για όλους. Ας κάνουμε την προσπάθεια μας και θα δούμε που θα μας βγάλει.

Για περισσότερες απορίες-διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το info@pamegipedomazi.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x