Stoiximan Super League

Πάνοπλος!

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και μάλιστα, σε τέτοιας σημασίας ματς, όπως το αποψινό κόντρα στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε μία απουσία! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ένωση (21:00, Conn-X TV Sports) και ο Μάκης Χάβος ετοιμάζεται να… ρίξει στη «μάχη» της Τούμπας όλα τα «βαριά χαρτιά» του. .

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, σε επίσημο παιχνίδι και μάλιστα, τέτοιας σημασίας, όπως το αποψινό κόντρα στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε μία απουσία! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε χωρίς κανένα πρόβλημα την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ένωση (21:00, Conn-X TV Sports) και ο Μάκης Χάβος ετοιμάζεται να… ρίξει στη «μάχη» της Τούμπας όλα τα «βαριά χαρτιά» του.

Από όλες τις απόψεις, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς είναι πάνοπλοι και έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την καυτή τους -για ακόμα μία φορά- έδρα (δεν θα πέφτει… καρφίτσα), μετά το 0-0 που απέσπασαν στον πρώτο αγώνα, στο ΟΑΚΑ. Έτοιμοι αγωνιστικά, χωρίς καμία απουσία και απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα του ματς.

Ο Χάβος, που βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκληση της προπονητικής του καριέρας, δεν φαίνεται να παίρνει κανένα ρίσκο για την ενδεκάδα. Στη χθεσινή προπόνηση, απλά πιστοποιήθηκε η ενδεκάδα…

Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Δεξί μπακ θα είναι ο Σνάουτσνερ και αριστερό ο Λίνο. «Κόφτες» θα παίξουν Γκαρσία και Βιτόλο, μπροστά τους ο Ίβιτς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και αριστερά ο Βιεϊρίνια, με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Οποιαδήποτε διαφοροποίηση στη διάταξη ή τα πρόσωπα θα αποτελέσει έκπληξη.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x