Stoiximan Super League

Δεν μπορεί να περιμένει!

Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες αφήνουν στην άκρη -μόνο για σήμερα- το άγχος της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, αφού αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με στόχο να υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ραντεβού με την ιστορία έχει το απόγευμα ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες αφήνουν στην άκρη -μόνο για σήμερα- το άγχος της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, αφού αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με στόχο να υπερασπιστούν το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Κάτι που σημαίνει ότι έχει… σημάνει συναγερμός στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Γιώργου Δώνη, ο οποίος δήλωσε: «Θα δώσουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία»!

Στα αγωνιστικά, ο Αναστασάκος προέρχεται από γκολ με τον Εργοτέλη και ο Καμαρά από… πειθαρχικό παράπτωμα. Ωστόσο, η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ οι μνήμες από την εκπληκτική εμφάνισή του στον πρώτο ημιτελικό είναι ακόμα… νωπές.

Αυτό είναι και το μοναδικό δίλλημα του Δώνη για την ενδεκάδα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x