Stoiximan Super League

Έμεινε στον… άσο

Πρόβλημα και μάλιστα, από το πουθενά στον Πανιώνιο. Ο νεοαποκτηθείς Μάρκους Πρελ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπέλιτς που κέρδισε την προσφυγή του και αποχώρησε, υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου -προφανώς σε κάποια προπόνηση, αφού δεν έχει παίξει ακόμα- και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων, τουλάχιστον, για 20 μέρες. Δεδομένου ότι ο Γιούργκεν Μάχο και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έφτασε τις έξι κάρτες, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος αρχίζει… ζέσταμα.

Πρόβλημα και μάλιστα, από το πουθενά στον Πανιώνιο.

Ο νεοαποκτηθείς Μάρκους Πρελ, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπέλιτς που κέρδισε την προσφυγή του και αποχώρησε, υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου -προφανώς σε κάποια προπόνηση, αφού δεν έχει παίξει ακόμα- και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων, τουλάχιστον, για 20 μέρες.

Δεδομένου ότι ο Γιούργκεν Μάχο και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και έφτασε τις έξι κάρτες, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος αρχίζει… ζέσταμα.

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «κυανέρυθρων», Γιώργος Κατσιφαράκης, διέγνωσε το πρόβλημα στην εξέταση που έκανε χθες στον Γερμανό τερματοφύλακα και λίγο αργότερα η επιβεβαίωση ήρθε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ο Πρελ θα μιλήσει, πάντως, με την τεχνική ηγεσία και αυτός είναι που θα αποφασίσει αν θα κάνει άμεσα την αρθροσκόπηση ή θα την αναβάλει, ακολουθώντας συντηρητική αγωγή.

Εξάλλου, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιούργκεν Μάχο, απλά επιβεβαίωσαν το πρόβλημα που έχει ο Αυστριακός στο γόνατό του εδώ και μήνες…

Ο κ. Κατσιφαράκης έχει εισηγηθεί προ πολλού να καθαριστεί το γόνατο του Μάχο, αλλά ο ίδιος σφίγγει τα δόντια και αγωνίζεται και μάλιστα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι, ακόμα κι αν ο πρώτος γκολκίπερ της ομάδας της Νέας Σμύρνης αντέξει στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες, έφτασε τις έξι κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τη Λάρισα και… δεν θέλει πολύ να κάνει κάποια παράβαση και να λείψει σε δύο παιχνίδια.

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος είναι σε εγρήγορση.

Οι Σίτο Ριέρα και Ανδρέας Σάμαρης εξέτισαν την ποινή τους κι επιστρέφουν κόντρα στον Ηρακλή. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Μπερνάρ Κουμορτζί, ενώ «παίζεται» του Γιόνσον, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x