Δελτία Τύπου

Το τέλειο κοντρόλ του Αβραάμ!

Η Nike παρουσίασε χθες το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι CTR360 MAESTRI II ELITE σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Nike Store της Γλυφάδας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Η Nike παρουσίασε χθες το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι CTR360 MAESTRI II ELITE σε εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Nike Store της Γλυφάδας με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Ο 26χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την εμπειρία του στο γήπεδο με το CTR360 MAESTRI II ELITE και για το πώς αυτό τον έχει βοηθήσει να τελειοποιήσει το κοντρόλ του.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου, υπέγραψε αυτόγραφα και μίλησε για την πορεία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τις προδιαγραφές της θέσης του μέσου, τα NIKE CTR360 MAESTRI II ELITE διαθέτουν επτά κύρια στοιχεία για όσους αναζητούν ένα ποιοτικό ποδοσφαιρικό υπόδημα:

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ: Η έγχυτη ενίσχυση στην περιοχή του κουντουπιέ και η πρόσφυση που δίνει την αίσθηση ότι η επιφάνεια "αρπάζει" τη μπάλα εξασφαλίζουν ακριβές κοντρόλ.

ΠΑΝΩ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ KANGA-LITE: Δίνει την αίσθηση του δέρματος και παρέχει απόλυτη άνεση και τέλεια εφαρμογή ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΚΡΟΥΣΕΩΝ: Αυτές οι αντικραδασμικές ζώνες πλευρικά της μύτης του υποδήματος παρέχουν τέλειο κοντρόλ κατά την αρχική επαφή με τη μπάλα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ: Βελτιώνει το κοντρόλ με την περιοχή του κουντουπιέ και διευκολύνει την παγίδευση της μπάλας.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ: Για επακριβή κατανομή και τοποθέτηση της μπάλας για τις πάσες.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΡΔΟΝΙΩΝ: Η ασύμμετρη σχεδίαση του συστήματος των κορδονιών δημιουργεί μια διευρυμένη περιοχή ελέγχου της μπάλας.

ΣΑΣΙ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ: Το ενισχυμένο με ανθρακονήματα σασί εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή, ενώ τα καρφιά με μορφή λεπίδας παρέχουν τέλεια πρόσφυση και ευστάθεια.

Κάθε ζεύγος υποδημάτων CTR360 MAESTRI II συνοδεύεται από έναν ειδικό κωδικό που εξασφαλίζει στους παίκτες αποκλειστική πρόσβαση στις πληροφορίες για την προπόνηση του Nike Football+, οι οποίες περιλαμβάνουν γνώσεις από τους επαγγελματίες του αθλήματος, ποιοτικά προγράμματα προπόνησης, συμμετοχές σε δοκιμαστικούς αγώνες, πληροφορίες για δημόσιες εμφανίσεις παικτών και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x