Stoiximan Super League

Ολυμπιακός Β.-Ατρόμητος 0-0(τελικό)

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ισόπαλες 0-0 οι δύο ομάδες, ενώ στο πρώτο παιχνίδι οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει 2-1. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ισόπαλες 0-0 οι δύο ομάδες, ενώ στο πρώτο παιχνίδι οι Περιστεριώτες είχαν επικρατήσει 2-1.

"Πέσιμο" από έναν οπαδό στον Γιώργο Δώνη, ο ανεγκέφαλος πέρασε ανενόχλητος μέχρι τον τεχνικό του Ατρομήτου και τον έβρισε "πρόσωπο με πρόσωπο", μέχρι να τον απομακρύνουν.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



96' Τελικό αποτέλεσμα, Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος 0-0.

95' Κιτρινη κάρτα για καθυστέρηση στον Νάστο.

92' Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Τάκης Γιαννόπουλος, αποβλήθηκε απο τον πάγκο της ομάδας του για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

91' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, ο Αναστασάκος βρήκε τον αφύλαχτο Σαγανόφσκι μέσα στην περιοχή ο οποίος σούταρε στην κίνηση, αλλά πολύ πάνω απο τα δοκάρια του Γιακούποβιτς.

90' Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

90' Μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο. Ο Αναστασάκος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού Βόλου, μπήκε στην περιοχή απο πλάγια δεξιά αλλα δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιακούποβιτς.

89' Πολύ άστοχο σουτ του Ούμπιντες ο οποίος πιέζονταν αρκετά.

85' Τρομερο άγχος στον αγωνιστικό χώρο και απο τις δύο ομάδες, γεγονός που κάνει πολύ νευρικό το παιχνίδι και χωρίς φάσεις.

82' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σαμπού στη θέση του Σαρμιέντο.

78΄ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νέμεθ μπήκε στη θέση του Σολάκη.

75' Φάουλ σε πολύ καλή θέση για τον Ολυμπιακό Βόλου περνάει ενκμετάλλευτο, ενώ ο Νεμπεγλέρας βλέπει κίτρινη κάρτα για χέρι.

72' Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Υπέροχη ενέργεια του Σφακιανάκη από τα αριστερά και πάσε στον αφύλαχτο Αναστασάκο. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων όμως, σημαδεύει το αριστερό δοκάρι.

70' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Αναστασάκος στη θέση του Καμαρά.

67' Την ευκαιρία του αγώνα χάνει ο Καμαρά, που φτάνει απέναντι στον Γιακούποβιτς και από πλάγια αριστερά προσπαθεί να τον νικήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

63' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ακόστα στη θέση του Ρόκκας.

62' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Σανκαρέ.

58' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Τάτος αντί του Μπρίτο.

56' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μαρτίν στη θέση του Μπρέσκα.

51' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Ολιβέιρα.

49' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Χτύπημα φάουλ του Μπρέσκα, η μπάλα περνάει από πολύ κόσμο, αλλά από κοντά ο Σανκαρέ με κοντινή προβολή δεν μπορεί νανικήσει τον Ιτάνζ.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Άλβαρες.

44' Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

Πέφτει και πάλι ο ρυθμός του αγώνα, πολλά τα λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

26' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μόνχε σεντράρει από αριστερά και ο Μπρέσκα μέσα από την περιοχή σουτάρει στην κίνηση. Η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ. Ίσως ο επιθετικός των γηπεδούχων να μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο σε αυτήν τη φάση.

20' Ευκαιρία για τον Ατρόμητο με τον Καμαρά, ο οποίος συνεργάζεται με τον Μπρίτο και στη συνέχεια σουτάρει από τη γωνία της περιοχής. Θεαματική απόκρουση του Γιακούποβιτς.

19' Το πρώτο σουτ του αγώνα είναι από τον Ντολεζάι, δεν ανησυχεί καθόλου ο Ιτάνζ.

Πρωτοβουλία των κινήσεων για τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως οι γηπεδούχοι δεν βρίσκουν τρόπο για να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Καλά στημένοι στο κέντρο οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύονται να ανακόπτουν τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Τίποτα ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

1' Έναρξη του αγώνα.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Άλβαρες, Ρόκας (63' Ακόστα), Ούμπιντες, Μόνχε, Μπρέσκα (56' Μαρτίν), Σολάκης.

Στον πάγκο: Ρόκα, Τομάς, Μητρόπουλος, Ροντρίγκες, Νέμεθ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο(82' Σαμπού), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο (58' Τάτος), Καμαρά (70' Αναστασάκος).

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Δάρλας, Καραγκούνης, Καραλής.

Διαιτητής: Κακκός. Βοηθοί: Τάτσης, Καρσιώτης.

Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου



Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει ο Βόλος, αφού περίπου 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού θα γεμίσουν το Πανθεσσαλικό θέλοντας να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πιο μεγάλη στιγμή στα 74 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου έχει φτάσει και ο Μάκης Κατσαβάκης δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1, ενώ θα έχει στη διάθεσή του όλα σχεδόν τα «όπλα» του, με εξαίρεση τον Κώστα Καπετάνο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Μόνχε, Μαρτίν, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους. Η αποστολή: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Άλβαρεζ, Ακόστα, Ρόκας, Μόνχε, Ούμπιντες, Μπερτόλντι, Μαρτίν, Μπρέσκα, Σολάκης, Ροντρίγκεζ, Νέμεθ.

Αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία είναι παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Ατρομήτου. Το μοναδικό δίλλημα του Δώνη για την ενδεκάδα είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Αναστασάκο, που προέρχεται από γκολ με τον Εργοτέλη ή θα επαναφέρει τον Καμαρά, ο οποίος είχε χάσει τη θέση του λόγω πειθαρχικού παραπρτώματος. Η αποστολή απαρτίζεται από τους Ιτάνζ, Καραγκιολίδη, Νάστο, Σκόνδρα, Μελισσά, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλα, Καραγκούνη, Καραλή, Τάτο, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Φαβάλι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Αναστασάκο, Αθανασίου.

Τα γκολ του πρώτου αγώνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x