Ισπανία

«Το χειρότερο νέο που έμαθα στη ζωή μου»

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Τσάβι, για την περιπέτεια που περνάει ο συμπαίκτης του, Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός θα υποβληθεί σε εγχείριση αφαίρεσης όγκου από το συκώτι αύριο και ο Ισπανός δήλωσε ότι δεν έχει μάθει χειρότερα νέα, ποτέ ξανά όσο καιρό παίζει ποδόσφαιρο. Τέλος, θεωρεί πως η τραγική είδηση συσπειρώνει τους υπόλοιπους παίκτες και «θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να του αφιερώσουμε τις νίκες».

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Τσάβι, για την περιπέτεια που περνάει ο συμπαίκτης του, Αμπιντάλ.

Ο Γάλλος αμυντικός θα υποβληθεί σε εγχείριση αφαίρεσης όγκου από το συκώτι αύριο και ο Ισπανός δήλωσε ότι δεν έχει μάθει χειρότερα νέα, ποτέ ξανά όσο καιρό παίζει ποδόσφαιρο.

Τέλος, θεωρεί πως η τραγική είδηση συσπειρώνει τους υπόλοιπους παίκτες και «θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να του αφιερώσουμε τις νίκες».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε: «Είναι πολύ σκληρό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα πλέον. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η ήττα και η νίκη. Όταν μιλάμε για μία ανθρώπινη ζωή όμως πρέπει όλοι να κάνουν ότι μπορούν για να νικήσει. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να το βοηθήσουμε και να του δώσουμε κουράγιο».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x