Stoiximan Super League

Με δίδυμο «φωτιά»

Η εμφάνιση του Αντώνη Πετρόπουλου στο Καυταντζόγλειο δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν. Πόσω μάλλον από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος σκέφτεται να τον διατηρήσει μαζί με τον Σισέ στο αρχικό σχήμα, ποντάροντας στην εκτελεστική δεινότητα στο τετράγωνο! Κυκλοφορούν τα εισιτήρια την Πέμπτη, που θα κοστίζουν από 10-35€.

Η εμφάνιση του Αντώνη Πετρόπουλου στο Καυταντζόγλειο δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Πόσω μάλλον από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος σκέφτεται να τον διατηρήσει μαζί με τον Σισέ στο αρχικό σχήμα, ποντάροντας στην εκτελεστική δεινότητα στο τετράγωνο! Κυκλοφορούν τα εισιτήρια την Πέμπτη, που θα κοστίζουν από 10-35€.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τις πρώτες δοκιμές στις προπονήσεις και στην αρχή της προετοιμασίας ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού απέναντι στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Κάτι, που αποτελεί και μια μεγάλη ευκαιρία για τον «Πετρογκόλ», μια και το 4-4-2 με τον κινητικότατο Σισέ, του δίνει τους χώρους που χρειάζεται μέσα στην περιοχή.

Για τις υπόλοιπες θέσεις περισσότερα θα φανούν στην αυριανή προπόνηση αφού τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά λόγω πολλών τραυματισμών. Οι Λέτο, Σπυρόπουλος, Καντε, Σαριέγκι αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Μπουμσόνγκ γυρίζει έπειτα από απουσία αρκετών ημερών και η τελική ευθεία της προετοιμασίας, ξεκινάει την Πέμπτη.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την Κέρκυρα

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ που θα διεξαχθεί στις 20/3/2011, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση είναι από 10€ έως 35€.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x