Stoiximan Super League

Νεμπεγλέρας: «Ιστορική μέρα για τον Ατρόμητο»

Πανευτυχής για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ παρουσιάστηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας μετά το 0-0 του Ατρομήτου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό. «Είναι μια ιστορική μέρα για το Περιστέρι και την ομάδα μας. Γιορτάζει όλη η πόλη, αλλά μαζί με μας γιορτάζει και όλη η Ελλάδα. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και χαίρεται όλος ο κόσμος να τη βλέπει», δήλωσε ο πολύπειρος μέσος.

Πανευτυχής για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ παρουσιάστηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας μετά το 0-0 του Ατρομήτου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό.

«Είναι μια ιστορική μέρα για το Περιστέρι και την ομάδα μας. Γιορτάζει όλη η πόλη, αλλά μαζί με μας γιορτάζει και όλη η Ελλάδα. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και χαίρεται όλος ο κόσμος να τη βλέπει», δήλωσε ο πολύπειρος μέσος.

Όσο για τη μάχη που δίνει η ομάδα του να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, είπε: «Από αύριο αφήνουμε το Κύπελλο στην άκρη. Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα, όπου έχουμε την Κυριακή έχουμε ένα σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος πως στο τέλος θα καταφέρουμε να σωθούμε και θα δώσουμε στους φιλάθλους μας χαρά με τη συμμετοχή μας στον τελικό, αλλά και την προσπάθειά μας να το κατακτήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x