Stoiximan Super League

Υποδοχή ηρώων στην ΑΕΚ!

Τη νύχτα... μέρα έκαναν περίπου χίλιοι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την υποδοχή της αποστολής της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Η ομάδα της «Ένωσης» επέστρεψε θριαμβεύτρια από την Τούμπα και με το εισιτήριο του τελικού ανά χείρας δέκα λεπτά πριν τις 2:00. Η αποστολή επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ομάδας, αλλά αυτό σταμάτησε μπροστά στην κοσμοσυρροή στο ύψος του «ΙΚΕΑ».

Τη νύχτα... μέρα έκαναν περίπου χίλιοι οπαδοί της ΑΕΚ κατά την υποδοχή της αποστολής της ομάδας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»! Η ομάδα της «Ένωσης» επέστρεψε θριαμβεύτρια από την Τούμπα και με το εισιτήριο του τελικού ανά χείρας δέκα λεπτά πριν τις 2:00. Η αποστολή επιβιβάστηκε στο πούλμαν της ομάδας, αλλά αυτό σταμάτησε μπροστά στην... κοσμοσυρροή στο ύψος του «ΙΚΕΑ».

Συνθήματα και καπνογόνα συνέθεταν το σκηνικό με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Βασίλη Δημητριάδη, που κάθονταν μπροστά στο πούλμαν, να ενώνουν τις φωνές τους με αυτές του κόσμου. Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί ζητούσαν το Κύπελλο και φώναζαν για νίκη και επί του Ολυμπιακού την ερχόμενη Κυριακή στο «Καραϊσκάκη», ενώ την τιμητική τους είχαν αρκετοί παίκτες, όπως ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο Νίκος Γεωργέας, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και ο Τραϊανός Δέλλας («Δέλλα ψυχάρα, για πάντα ΑΕΚαρα»). Οι ξένοι της ομάδας έδειχναν ξαφνιασμένοι, αλλά το διασκέδαζαν και ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μόνιμα ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Ο Βασίλης Δημητριάδης κάποια στιγμή ζήτησε να ανοίξουν οι πόρτες του πούλμαν, βγήκε στην είσοδό του και ζήτησε από τον κόσμο να κάνει λίγη ησυχία. Τότε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε το έναυσμα για συνθήματα κατά του Ολυμπιακού! Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βγήκε επίσης και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. Μετά από περίπου 20 λεπτά πανηγυρισμών το πούλμαν αναχώρησε υπό το σύνθημα «Κύπελλο, Κύπελλο, ΑΕΚαρα φέρε μας το Κύπελλο». Η τελευταία σκηνή των επινικίων, ήταν ο συγκινημένος από τις εκδηλώσεις του κόσμου Τραϊανός Δέλλας να χαιρετά τους φιλάθλους.

H προπόνηση της Πέμπτης ορίστηκε για τις 16:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x